Hokejové MS si půjde užít i bez lístků, přímo u stadionů budou fanzóny

I návštěvníci, kteří neseženou lístky na zápasy mistrovství světa v hokeji, se během šampionátu mohou k halám vydat za zábavou. Ve fanzónách, které budou v těsné blízkosti obou stadionů, mohou sledovat zápasy MS zdarma.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

O2 arena

O2 arena | Foto: Filip Jandourek

„V rámci MS budeme pro zájemce dělat projekt Fan village, který bude v nejbližším okolí obou arén. Fan village mají být zábavnou zónou pro jakéhokoli zájemce, nejen pro toho, kdo má vstupenku. Chceme, aby přišli všichni, kteří mají zájem o hokej,“ říká generální sekretářka mistrovství světa v ledním hokeji v Praze a Ostravě Markéta Štěrbová.

I když je prostor pro fanoušky volně přístupný i zájemcům bez lístku, bude fanzóna ohrazena a bude mít svoji kapacitu. Pokud ale přijdete včas, nemusíte se bát a u haly můžete v květnovém počasí strávit s hokejem celý den.

Přehrát

00:00 / 00:00

Možnosti pro fanoušky bez lístků zjistil od generální sekretářky hokejového MS v Praze a Ostravě Markéty Štěrbové reportér František Kuna

„Fan village se rozdělí na dvě části, jedna bude patřit partnerům a sponzorům MS, bude tam oficiální prodej merchandisingového zboží. Ve druhé části budou mít všichni návštěvníci možnost se najíst, napít, posedět a podívat se na probíhající zápasy,“ plánuje organizátorka.

Na šampionát se prodalo už 60 procent vstupenek. Očekává se, že ještě během samotného šampionátu se prodá zhruba dalších 30 procent lístků, s návštěvností by tak problém být neměl.

Problémy budou s parkováním

„Přijďte, i když nemáte lístek. A když máte lístek, přijďte hodně dopředu před začátkem utkání, abyste se do haly dostali včas. Umožníme vám, abyste ten čas mohli strávit příjemně,“ vzkazuje Markéta Štěrbová návštěvníkům.

Ve fanzóně by mělo být místa dost, horší to bude s parkovacími místy kolem obou stadionů. „Doporučila bych všem zájemcům o MS, aby sledovali naše stránky. Aby se dívali, jak to bude vypadat okolo arény s dopravní situací i obslužností,“ radí generální sekretářka hokejového mistrovství světa v Praze a Ostravě Markéta Štěrbová.

MS v hokeji 2015 | Foto: Český rozhlas

František Kuna Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme