Hokejovou Slavii bude trénovat Slovák Dušan Gregor

Novým trenérem hokejové Slavie Praha se stal slovenský kouč Dušan Gregor. Asistovat mu na střídačce pražského týmu bude Josef Beránek. Do české extraligy se Gregor vrací šest let po skončení angažmá v Liberci.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nový trenér hokejové Slavie Dušan Gregor

Nový trenér hokejové Slavie Dušan Gregor | Zdroj: ČTK

„Jsem přesvědčený, že tým dostane s příchodem pana Gregora nový impulz. Jeho přístup k trénování a vedení mužstva je podle mě to, co Slavia v současné situaci potřebuje,“ věří majitel klubu Vladimír Pitter ve vyjádření pro internetové stránky Slavie.

„Pokusím se udělat všechno pro to, aby se Slavia dostala tam, kam patří. Nečeká nás jednoduchá práce, chceme ji postavit na pozitivech, která tady jsou, a od toho se odrazit,“ říká na úvod svého angažmá Dušan Gregor.

Dvaapadesátiletý Dušan Gregor nahrazuje ve funkci prozatímního trenéra Petra Nováka po deseti dnech ve funkci. Předtím trénoval pražský klub Ladislav Lubina. Asistentem trenéra ve Slavii zůstává Josef Beránek.

Nový trenér Slavie v tomto ročníku trénoval v KHL ruský Admiral Vladivostok, v polovině listopadu byl ale odvolán. Od léta 2007 do října 2008 také vedl liberecké Bílé Tygry, které dovedl do semifinále extraligy, v další sezoně byl ale kvůli neuspokojivým výsledkům nahrazen.

Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme