Hokejový Lev přivítá ve vyprodané O2 areně Magnitogorsk

Hokejisté pražského Lva sní o zisku Gagarinova poháru pro vítěze KHL. Po dvou zápasech v Magnitogorsku je finálová série nerozhodná 1:1. Do domácích utkání tak můžou hráči českého týmu jít relativně spokojení.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Utkání Kontinentální hokejové ligy Lev Praha - Novosibirsk hrané 19. ledna v Praze. Hráči Lva se radují z vítězství.

Utkání Kontinentální hokejové ligy Lev Praha - Novosibirsk hrané 19. ledna v Praze. Hráči Lva se radují z vítězství. | Zdroj: ČTK

„Chtěli jsme tam vyhrát dva, to se nám nepovedlo. Ale na druhou stranu jsme rádi, že se nám podařilo urvat alespoň jeden zápas. A teď musíme uhrát co nejlepší výsledek doma,“ říká odhodlaně útočník Lva Michal Řepík.

Z jeho hlasu je znát respekt ze hry Metallurgu, který sice v první utkání Pražané přehráli, ale ve druhém ukázal Magnitogorsk, co ho posunulo do finálových bojů.

Přehrát

00:00 / 00:00

Na 3. zápas finále KHL se chystá i Petr Kadeřábek

„Ve druhém utkání jsme poznali, na jaké úrovni dokáže soupeř hrát a co my pro to ještě musíme udělat, abychom proti takovému soupeři byli úspěšní. V tom byl ten zápas pro nás poučný. Jsme spokojení, že vezeme jedno vítězství,“ říká asistent trenéra Lva Praha Václav Sýkora.

Teď se celá série stěhuje do Prahy. Vstupenky jsou už dlouho dopředu vyprodány, a tak se dá očekávat, že Lev bude mít velkou podporu publika, které by mohlo trochu otupit sílu Magnitogorsku.

„Těšíme se, je to finále doma. Zatím se ty zápasy musí líbit a doufám, že nám diváci pomohou k co nejlepším výsledkům,“ těší se Michal Řepík. Zápas začne v O2 areně v 19 hodin.

Martin Charvát, Petr Kadeřábek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme