Krejčí slavil návrat vítězstvím, ale stejně jako další Češi nebodoval

David Krejčí nastoupil po měsíční zdravotní pauze do utkání hokejové NHL. V Minnesotě nebodoval, jeho Boston ale i tak zvítězil 3:2 v prodloužení. Čeští hráči se neprosadili ani v zápase, ve kterém New Jersey podlehlo Ottawě 0:2.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

David Krejčí (vpravo) otevřel skóre zápasu s Detroitem, jeho Boston vyhrál 3:2 po nájezdech

David Krejčí (vpravo) otevřel skóre zápasu s Detroitem, jeho Boston vyhrál 3:2 po nájezdech | Zdroj: Reuters

Český centr se do týmu vrátil ve chvíli, kdy měl Boston za sebou tři porážky. Na ledě strávil více než 18 minut, ale moc šťastný z toho být nemohl.

Skončil totiž s bilancí -1 bod, protože se ve třetí třetině připletl do vyhození Trotmana – ten trefil hostujícího Pominvilla tak nešťastně, že puk skončil v brance.

Vyrovnání ale nemuselo Boston příliš mrzet, protože druhý bod v následném prodloužení přeci jen získal.

Naopak bez gólu a tím pádem i bez bodu skončilo New Jersey. Jágr, Eliáš i Židlický odehráli více než 20 minut, ale ani jeden z nich se nedokázal prosadit. Devils přitom soupeře více než dvojnásobně přestříleli, ale nakonec dostali ještě 2 sekundy před koncem gól při power play.

Smutnější část sezóny prožívá Radim Vrbata ve Vancouveru. Vedle bratrů Sedinových se tentokrát nedokázal prosadit a přihlížel další porážce svého celku. Ten sice i nadále zůstává na pozicích zaručujících postup do play off, ale v Západní konferenci už spadl na páté místo.

New Jersey - Ottawa 0:2 (0:1, 0:0, 0:1)
Branky: 3. a 60. Turris. Střely na branku: 34:16. Diváci: 15.379. Hvězdy utkání: 1. Andersson, 2. Turris (oba Ottawa), 3. Eliáš (New Jersey).

Minnesota - Boston 2:3 v prodl. (1:2, 0:0, 1:0 - 0:1)
Branky: 6. Brodziak, 52. Pominville - 6. Söderberg, 18. Bergeron, 62. Eriksson. Střely na branku: 37:25. Diváci: 18.841. Hvězdy utkání: 1. Svedberg (Boston), 2. Pominville (Minnesota), 3. Eriksson (Boston).

Vancouver - Dallas 0:2 (0:0, 0:1, 0:1)
Branky: 23. Sceviour, 60. Roussel. Střely na branku: 27:29. Diváci: 18.755. Hvězdy utkání: 1. Lehtonen (Dallas), 2. Edler (Vancouver), 3. Daley (Dallas).

Martin Charvát Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme