Liberec nestačil na Vítkovice a podlehl jim 0:6

Vítkovický brankář Roman Málek udržel poprvé v nové sezóně hokejové Tipsport extraligy čisté konto. V předehrávce 4. kola tak pomohl svému týmu k vítězství 6:0 na ledě Liberce.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Vítkovický gólman Roman Málek udržel v Liberci čisté konto

Vítkovický gólman Roman Málek udržel v Liberci čisté konto | Zdroj: ČTK

Vítkovice byly v Liberci maximálně efektivní. Domácí sice začali lépe, po úvodních dvaceti minutách ale prohrávali 0:2. Nejprve před polovinou 1. třetiny skóroval tvrdou ránou Sloboda. Po individuální akci se potom prosadil Pohl, který přihrával i na první branku.

Vítkovický útočník se zapsal do statistik utkání ještě jednou asistencí, když se podílel ve druhé části hry na brance Svačiny. V 31. minutě zvyšoval už na 4:0 Ujčík, který využil výborné přihrávky Burgera a ze samostatného úniku se nemýlil. Liberecký trenér Kalous poté vystřídal gólmany, do branky šel místo Vošvrdy Pinc.

Ani to ale domácím k většímu probuzení nepomohlo a závěrečné třetině ještě dvakrát inkasovali. Ve 44. minutě dal gól Tomáš Káňa a skóre uzavřel v závěru z trestného střílení Svačina.

Bílí Tygři Liberec - HC Vítkovice Steel 0:6 (0:2, 0:2, 0:2)

Branky a nahrávky: 9. Sloboda (Pohl), 16. Pohl, 25. Svačina (Húževka, Pohl), 31. Ujčík (Burger), 44. T. Káňa (Burger, Ujčík), 58. Svačina z tr. střílení. Rozhodčí: Homola, Kalivoda - Kajínek, Podrazil. Vyloučení: 7:7. Využití: 0:2. Diváci: 3492

Mirko Vasić Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme