Liberec po vypadnutí z play-off začal s obměnou kádru

Už tři liberečtí hokejisté si můžou hledat nové angažmá. Klub po vypadnutí ve čtvrtfinále play-off s pražskou Slavií začal s budováním týmu pro příští sezonu a v něm už nemají místo útočníci Andrej Podkonický, Miloslav Hořava a Zdeněk Ondřej.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Bílí Tygři Liberec

Bílí Tygři Liberec | Foto: Bílí Tygři Liberec

Jedná se vesměs o zkušené hráče, kteří však mají také vyšší finanční nároky. Dres s Bílým Tygrem na prsou také zřejmě nebude nosit obránce Jiří Hunkes, který má namířeno do zahraničí.

Naopak nabídku nového kontraktu předložilo liberecké vedení brankáři Marku Pincovi, kterému po sezoně skončila smlouva. Velice pravděpodobný je i návrat Jana Plodka. Toho však čeká ještě pravděpodobně baráž v dresu Mladé Boleslavi, proto budou jeho další působení řešit v Liberci až po skončení sezony.

Nejdůležitější postavou mužstva byl v letošní sezoně bezesporu kapitán mužstva Petr Nedvěd, kterého by rádi viděli v Liberci v roli týmového lídra i příští rok. Nejzkušenější hráč a kapitán Bílých Tygrů se však teprve rozhodne, jestli vůbec bude pokračovat v kariéře. Naopak padl návrat dalšího útočníka Leoše Čermáka, který po návratu z KHL dal přednost brněnské Kometě.

Vojtěch Bureš Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme