Nájezdy jsou loterie, ví hradecký Pavel Kantor. Vítkovičtí hráči ho překonali

Brankářská jednička hokejistů Hradce Králové Pavel Kantor přišla o svou skvělou bilanci v samostatných nájezdech. Po nich Mountfield prohrál ve 48. kole extraligy s Vítkovicemi 2:3.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Pavel Kantor inkasuje při rozstřelu v zápase proti Vítkovicím

Pavel Kantor inkasuje při rozstřelu v zápase proti Vítkovicím | Zdroj: ČTK

Podle hradeckého brankáře ovlivnil zápas úvodní gól hostí v první minutě. „Možná bylo znát, že Vítkovice už hrály jeden zápas a my jsme hráli po třech týdnech. Ale pak jsme vyrovnali hru a nehráli jsme špatně,“ hodnotil Pavel Kantor.

Utkání rozhodla až trestná střílení, doposud silná Kantorova disciplína. „Nájezdy mi šly. Dostal jsem ze třinácti nájezdů snad jen jeden gól a teď jsme je dvakrát za sebou prohráli. Je to loterie. Někdy to hráč trefí, jindy vás to trefí do hrany betonu a chytíte to,“ vidí ošidnost nájezdů brankář Hradce.

Získaného bodu si strážce branky Mountfieldu cení. „Na jednu stranu jsme nemuseli mít ani jeden, na druhou stranu jsme mohli mít dva nebo tři. Do konce základní části zbývají čtyři zápasy a každý bod může mít cenu zlata,“ uvědomuje si Kantor.

Prohra prý náladu v týmu neovlivní. „Nemyslím si, že jsme ve špatném rozpoložení. Neodehráli jsme vůbec špatný zápas, měli jsme ještě několik šancí. Myslím, že herní projev nebyl úplně špatný. Jedeme do Zlína, který je za námi a budeme se tam snažit něco uhrát,“ plánuje Pavel Kantor.

Štěpán Pokorný, Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme