Naštěstí jsme dali čtvrtý gól, usmíval se útočník Komety Němec

Úvodní vzájemný duel mezi Kometou Brno a Zlínem předčasně ukončila mlha. V opakovaném zápase byla naopak vidění urputná bitva. Domácí z ní vydolovali tři body, naopak Berani, i přes vyrovnání v 53. minutě, odjeli s prázdnou.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

V této šanci se ještě Vojtěch Němec v utkání se Zlínem neprosadil

V této šanci se ještě Vojtěch Němec v utkání se Zlínem neprosadil | Zdroj: ČTK

„Je to škoda, vyrovnání nás stálo spoustu sil, ale pak jsme udělali chybu a Brno náš potrestalo. Prohry nás hrozně sráží,“ litoval po utkání obránce Zlína Tomáš Žižka.

„V každém zápase se na góly strašně nadřeme, ale nevynikáme ani v obraně. Uvidíme, jak to bude pokračovat. Musíme zmobilizovat síly a jít do dalšího zápasu,“ upozornil zkušený obránce na největší problémy Zlína.

Přehrát

00:00 / 00:00

Máme tři body, a jestli dá góly Petr nebo Pavel, to je fuk, říkal po utkání se Zlínem spokojený brněnský útočník Vojtěch Němec

Úřadující mistři jsou v tabulce na posledním místě a stále se jim nedaří vybřednout z krize. Pro hráče je to velice náročná situace zejména na psychiku.

„Každý sport dělá ze 70% hlava, na psychice hodně záleží. Projeví se to v koncovce, odskakují puky, nedaří se. Kdybychom dávali góly, vypadalo by to jinak. Musíme se odrazit ode dna, ale bude nás to stát spoustu sil,“ dodal se sklopenou hlavou obránce Žižka.

Hlavním hrdinou zápasu byl na druhé straně Vojtěch Němec. Vstřelil dva góly a navíc za stavu 2:1 neproměnil trestné střílení.

„Hodně jsme bojovali, ale ve třetí třetině jsme vymýšleli věci, které se v hokeji za takového stavu dělat nesmí. I díky tomu Zlín vyrovnal, ale naštěstí jsme ještě stihli dát čtvrtý gól,“ vyprávěl o poznání veselejším hlasem brněnský útočník.

„Jsem spokojený. Po dlouhé době jsem se trefil, ale za trestné střílení bych si nejraději nafackoval. Máme tři body, a jestli dá góly Petr nebo Pavel, to je fuk,“ nedělal ze svých gólů velkou vědu Vojtěch Němec.

Pavel Petr, Vojtěch Bureš Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme