Pardubický kouč Říha velí do útoku, Kladno toho už má plné zuby, říká

Trenér pardubických hokejistů Miloš Říha byl prý po úvodních dvou zápasech předkola play-off na kladenském ledě natolik zklamaný výkonem svých hráčů, že kabinu raději obešel obloukem. Po včerejším domácím vítězství 3:1 už se tvářil o poznání spokojeněji.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nový pardubický trenér Miloš Říha při zápase proti Plzni

Nový pardubický trenér Miloš Říha při zápase proti Plzni | Zdroj: ČTK

„Já si myslím, že Kladno toho má plné zuby, stáhne se ještě více do obrany. Musíme ještě více útočit a tlačit se do brány, abychom hlavně dali víc gólů,“ tuší kouč východočeského celku Miloš Říha.

„Ještě nám chybí lehkost v zakončení, ale myslím si, že to dotáhneme do vítězného konce,“ notoval si s pardubickým trenérem autor veledůležité druhé branky, Robert Kousal.

Přehrát

00:00 / 00:00

Hokejisté Pardubic i Vítkovic budou odvracet vyřazení z předkola play off

A také gólman Martin Růžička si ani za stavu 1:2 na zápasy nepřipouští, že by sezona měla pro jeho tým skončit. „Na Kladně to nebylo vůbec ono. Nebyli jsme to my. Snad nás to teď nakopne a budeme hrát víc zodpovědně.“

A jakpak se na slova trenéra Říhy o zřejmém soupeřově úbytku sil tvářili samotní kladeňáci?

„Je to jeho názor. Kluci trénovali dobře a hodně i přes sezonu. V pohybu jsme daleko lepší než soupeř. Takže uvidíme, komu dojdou síly,“ komentoval soupeřovy postřehy a plány brankář Jan Chábera.

Vojta: Sil ubývá spíš Pardubicím!

Ani trenér Zdeněk Vojta nebyl ochoten připustit, že by jeho pardubický protějšek viděl kladenským Rytířům až do žaludku.

„Jestli někomu ubývá sil, tak jsou to Pardubice. Utkání jsme měli víceméně pod kontrolou, bylo vyrovnané, než jsme dostali druhý gól. Pak jsme začali hrát na doraz a vypracovali si i několik šancí.“

Ale koneckonců, který pořádný trenér nebo hráč by se chystal na další důležité utkání s tím, že ono to nemůže dopadnout dobře. A tak jedinou jistotou v dané chvíli je, že před úterním pokračováním předkola play-off vede Kladno na zápasy 2:1. Právě tak jako České Budějovice nad Vítkovicemi.

Aleš Procházka, Jakub Kanta Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme