Rekord hokejové extraligy padl, Chomutov prohrál po osmnácté v řadě

Kromě největšího počtu získaných titulů drželi hokejisté Vsetína do nedělního večera také rekord v počtu porážek v řadě. Tehdy jich zaznamenali sedmnáct. Po porážce 3:4 se Slavií ovšem dosavadní maximum týmu ze stadionu Na Lapači překonal Chomutov, který prohrál už po osmnácté za sebou.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Hokejisté Chomutova (v bílém) prohráli se Slavií 3:4 a prohráli po osmnácté v řadě

Hokejisté Chomutova (v bílém) prohráli se Slavií 3:4 a prohráli po osmnácté v řadě | Zdroj: ČTK

„Je to tristní, už ani nevím, co k tomu mám říct. Celou sezonu děláme chyby, které soupeři trestají. Proto zápasy dopadají, tak jak dopadají,“ neskrývá zklamání z vývoje sezony chomutovský David Hruška.

Ten se svými spoluhráči ztrácí z posledního místa v tabulce na předposlední Kladno už 19 bodů.

Přehrát

00:00 / 00:00

Chomutov prohrál po osmnácté v řadě a překonal extraligový rekord

Piráti sisce vedli po první třetině 1:0, ovšem v úvodu druhé dvacetiminutovky Slavia vyrovnala díky Valachovi a poté přidala další dvě branky. Chomutov se na obrat nezmohl. Osmnáctá prohra v řadě už snad ani nenaštve, jako spíš mrzí.

„Hráči jsou z toho smutní. Všichni by to chtěli změnit, ale bohužel se to nedaří,“ dokresluje smutným hlasem Hruška atmosféru v kabině.

Chomutov by se mohl odrazit od spolupráce Vojtěcha Kubinčáka, Martina Šagáta a Josefa Straky. „Doufám, že nás trenéři nechají takhle pohromadě, víc se sehrajeme a v nejbližších zápasech budeme dávat góly. Hlavně ať už vyhrajeme,“ přeje si Straka.

Šanci na zastavení osmnácti zápasové šňůry proher budou mít Chomutovští v úterý, kdy hrají doma s Vítkovicemi.

František Kuna, Petr Hašek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme