Slavia porazila Třinec v prodloužení a vede semifinále 2:1

Hokejisté Slavie vedou v semifinálové sérii play-off České pojišťovny nad Třincem 2:1 na zápasy. Ve třetím duelu totiž vyhráli v domácím prostředí nad vítězem základní části 4:3 v prodloužení.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Brankář Třince Peter Hamerlík inkasuje v semifinálovém duelu na Slavii druhý gól

Brankář Třince Peter Hamerlík inkasuje v semifinálovém duelu na Slavii druhý gól | Zdroj: ČTK

HC Slavia Praha - HC Oceláři Třinec 4:3 v prodloužení (1:0, 1:2, 1:1 - 1:0)

Až do konce druhé třetiny padaly góly pouze v přesilovkách. Slavia vedla 1:0, prohrávala 1:2, nakonec šly ale týmy do kabin po druhém dějství za nerozhodného stavu. Ve třetí třetině, kdy už se stav měnil i při hře 5 na 5, domácí znovu dokázali ‘vygumovat‘ náskok Ocelářů a vynutili si prodloužení. Po 109 sekundách nastaveného času rozhodl o osudu utkání obránce Roth.

Branky a nahrávky: 8. Roth (Kadlec, Krenželok), 39. Vašíček (Vondrka, Žižka), 55. Tomica (Krenželok), 62. Roth (Pospíšil, Krejčík) - 33. D. Květoň (Hrabal, Polanský), 36. M. Růžička (Hrabal), 52. M. Růžička (Varaďa, Hrabal). Rozhodčí: Jeřábek, Šindler - D. Jelínek, Pešek. Vyloučení: 7:7. Využití: 2:2. Diváci: 12.120. Stav série: 2:1.

Aleš Procházka, Mirko Vasić Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme