Trenér František Výborný zůstává v Českých Budějovicích

Hokejový trenér František Výborný bude i v příští sezoně trenérem Českých Budějovic. Zkušený kouč se s vedením klubu dohodl na ročním kontaktu, jeho asistenty zůstávají Milan Kupka a Ladislav Gula.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

HC Mountfield České Budějovice

HC Mountfield České Budějovice | Foto: HC Mountfield České Budějovice

V letošní sezoně dovedl Výborný jihočeské mužstvo do čtvrtfinále play-off, kde jeho svěřenci nestačili na prvního finalistu extraligy mužstvo Vítkovic. V základní části sezony se České Budějovice dokázaly vyhnout předkolu play-off, když skončily na šesté příčce.

V Mountfieldu bude také pokračovat obránce René Vydarený, u kterého klub uplatnil opci ve smlouvě. Zájem mají budějovičtí i o dalšího obránce Jana Nováka, se kterým vyjednávají o podobě nové smlouvy a rádi by udrželi i Michaela Kolarze nebo Martina Podlešáka.

Naopak zelenou k odchodu dostane například Michal Pšurný. Vedení Českých Budějovic by také rádo přivedlo do týmu některé hráče, kteří v současné době působí v zahraničí. Velký zájem je zejména o obránce New York Islanders Radka Martínka nebo o Melichara, Kotalíka a Soudka.

Vojtěch Bureš Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme