Trenér Říha začal svou misi u hokejistů Omsku debaklem

Trenér Miloš Říha odstartoval návrat do Kontinentální hokejové ligy (KHL) neúspěšně. Při své premiéře na lavičce hokejistů Avangard Omsk musel spolknout hořkou domácí porážku od týmu z Chanty Mansijsku 2:6.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nový pardubický trenér Miloš Říha při zápase proti Plzni

Nový pardubický trenér Miloš Říha při zápase proti Plzni | Zdroj: ČTK

Omsk v minulém týdnu odvolal finského kouče Matikainena a ve středu angažoval Miloše Říhu, který se dnes poprvé mohl na vlastní oči přesvědčit, že má před sebou hodně práce.

Mizérie Avangardu odstartovala už v šesté minutě zápasu, kdy domácí obránci dostatečně nepokryli Ďjakova, který otevřel skóre. Kosticyn sice brzy vyrovnal, ale to bylo ze strany Omsku vše.

Ve druhé části dostal hosty znovu do vedení úspěšnou tečí Sitnikov a pak brankář Omsku Lassila jen bezmocně pozoroval další gólové střely Jacenka a Guseva. V závěru druhé třetiny už to bylo 1:5, když se puk odrazil do branky od clonícího Krivonožkina. Nakonec domácí prohráli 2:6.

Omsk je ve Východní konferenci KHL až na jedenáctém místě. Z devíti odehraných zápasů vyhrál v nové sezóně jen třikrát, z toho jednou až po samostatných nájezdech.

Kontinentální hokejová liga:

Omsk - Chanty-Mansijsk 2:6, Barys Astana - Jekatěrinburg 7:2, Čeljabinsk - Vladivostok 3:1, Magnitogorsk - Chabarovsk 6:1 (Kovář 2+1), Ufa - Novokuzněck 4:3

Jiří Novák Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme