Tým bez hvězd z Budějovic touží být znovu v čele

Kompletním osmnáctým kolem dnes pokračuje hokejová Tipsport extraliga. O návratu do čela tabulky jistě přemýšlejí hráči českobudějovického Mountfieldu.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Václav Pletka (vpravo) přihlíží radosti Mladé Boleslavi v posledním extraligovém kole

Václav Pletka (vpravo) přihlíží radosti Mladé Boleslavi v posledním extraligovém kole | Zdroj: ČTK

Jihočeši musí ovšem doufat v zaváhání vedoucího Třince a druhých Vítkovic. Především ale chtějí zapomenout na nedělní porážku 1:2 v Mladé Boleslavi, která je sesadila z první příčky.

"Asi pátý zápas v řadě jsme měli špatnou první třetinu. Vždycky dostaneme první gól z laciných chyb. Musíme na tom zapracovat," uvědomuje si českobudějovický útočník Václav Pletka.

Přehrát

00:00 / 00:00

Tým bez hvězd z Budějovic touží být znovu v čele

Přes poslední zaváhání Jihočeši nemusí propadat panice. Vedoucí tým mají na dosah. Z třetí příčky ztrácejí na Oceláře z Třince dva body.

"Jsme spokojení, že jsme chytili začátek a udělali nějaké body. Musíme se vrátit ke své hře, která nás zdobila. Zápasy jsme vyhrávali bojovností, všichni jsme plnili své roli a využívali šance," říká Václav Pletka a dodává:

"Kromě Slavie, které jsme dali pět gólů, jsme vyhrávali o gól. Nikoho asi přehrávat nebudeme, nejsme tým hvězd."

Pavel Petr, Jan Suchan Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme