Ústí porazilo v prvním utkání baráže o extraligu M. Boleslav

Hokejisté Mladé Boleslavi podlehli v prvním zápase baráže o Tipsport extraligu Ústí nad Labem 0:4. O vítězství nejlepšího týmu první ligy rozhodly góly ve druhé části hry, když jednou skórovali ústečtí Lvi dokonce v oslabení. Druhý duel čeká oba týmy zítra opět na mladoboleslavském ledě.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

První zápas baráže o hokejovou extraligu BK Mladá Boleslav - HC Slovan Ústečtí Lvi 6. dubna v Mladé Boleslavi. Fanoušci Ústí se radují ze čtvrtého gólu

První zápas baráže o hokejovou extraligu BK Mladá Boleslav - HC Slovan Ústečtí Lvi 6. dubna v Mladé Boleslavi. Fanoušci Ústí se radují ze čtvrtého gólu | Zdroj: ČTK

Ústečtí lvi vsadili na osvědčenou taktiku a ta jim přinesla v úvodu baráže zasloužený úspěch. Domácí tým předčili ve všech herních činnostech.

Navíc se zdálo, že mají větší chuť na vítězství. Už v první třetině hostující Čurila trefil tyč v další části ale úřadovali Hanzl, Černý a Sklenička.

V závěrečné třetině neproměnil Bánský trestné střílení a tím jen podtrhl boleslavskou nemohoucnost. Konečnou podobu skóre zařídil v přesilovce Handlovský.

BK Mladá Boleslav - HC Slovan Ústečtí Lvi 0:4 (0:0, 0:3, 0:1)

Branky a nahrávky: 26. Hanzl (Handlovský), 35. K. Černý (Handlovský, Hanzl), 36. Sklenička (Mikulík, Němeček), 49. Handlovský (Hanzl). Rozhodčí: Hribik, Hodek - Bádal, Pouzar. Vyloučení: 9:4. Využití: 0:2. V oslabení: 0:1. Diváci: 3960. Stav série: 0:1.

Pavel Petr Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme