V NHL dal Havlát rozhodující gól, Hanzal pomohl Phoenixu asistencí

Jediným českým hokejistou, který se gólově prosadil v nočních zápasech NHL, byl Martin Havlát. Trefa útočníka San José pomohla Žralokům k výhře 5:2 na ledě Edmontonu.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Martin Havlát (na ledě vlevo) se se spoluhráči raduje z gólu

Martin Havlát (na ledě vlevo) se se spoluhráči raduje z gólu | Zdroj: ČTK

Vedle Havláta se v utkání zaskvěl jeho spoluhráč Joe Pavelski, který si už potřetí v letošní sezoně připsal hattrick a se 37 trefami je na děleném druhém místě v tabulce střelců.

Martin Havlát se letos trefil podeváté. Gólmana Scrivense překonal 31 sekund před koncem druhé třetiny přesnou střelou švihem k tyči.

Martin Hanzal pomohl asistencí k vítězství Phoenixu 3:2 v Pittsburghu. Kojoti tak mají v Západní konferenci na posledním postupovém místě do play-off tříbodový náskok na Dallas, který prohrál s Chicagem 2:4.

Na východě mají po nočních zápasech čtyři týmy mezi sedmou a desátou pozicí stejně bodů - o klíčové osmé místo tam bojují Columbus, Detroit, Washington a Toronto.

Štěpán Pokorný Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme