Ve třetím semifinále to bouřilo. Sparta porazila Třinec v gólech i potyčkách

V semifinále hokejového play-off extraligy se znovu naplno projevila obrovská rivalita mezi Spartou a Třincem. Z tvrdého zápasu, který domácí Pražané vyhráli 4:1 a snížili stav série na 1:2, si pár hráčů odneslo i krvavé šrámy.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Strkanice ve třetím semifinálovém zápase play-off mezi Spartou a Třincem

Strkanice ve třetím semifinálovém zápase play-off mezi Spartou a Třincem | Zdroj: ČTK

Jedním z nich je i kapitán Sparty Tomáš Rolinek. Ten se přitom moc často nebije.

„Nejenom já, ale i ostatní kluci, co se neperou, se rvali. Tým spolu drží. Je důležité, že se za něj dokáže postavit kdokoliv z nás,“ vyzdvihoval soudržnost týmu Tomáš Rolinek.

Přehrát

00:00 / 00:00

Kapitán Sparty Tomáš Rolinek ocenil bojovnost svých spoluhráčů ve třetím semifinálovém utkání s třineckými Oceláři

Občas to v holešovické Tipsort aréně vypadalo jako v gladiátorské aréně, kde přes deset tisíc fanoušků sleduje svého favorita, jak se pere s protivníkem.

Téměř pokaždé se po pěstních soubojích radovali domácí hokejisté, což pak dávali najevo gesty, která podle kapitána Třince Rostislava Klesly nebyla zrovna sportovní.

„To divadlo po potyčce moc nemusím. Myslím, že je zbytečné mávat na lidi a dělat taková extempore,“ řekl po prohraném duelu na adresu soupeře Rostislav Klesla.

Série pokračuje ve čtvrtek znovu od 18 hodin a 20 minut, kdy začíná i náš přímý přenos na Českém rozhlasu Sport, který si naladíte na webu nebo v mobilní aplikaci iRadio.

Dá se očekávat znovu vyhecované utkání s častými osobními souboji. Jaká ale bude samotná hra a kdo bude mít po třetím semifinále navrch, si netroufá říct ani Tomáš Rolinek.

„Nejsem jasnovidec, nevím co očekávat. Jsem rád, že jsme zvládli třetí zápas, bylo to důležité vítězství, série je hned jiná,“ dodal Tomáš Rolinek.

Marek Augustin Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme