Vincour opouští hokejisty Komety Brno a vrací se do NHL

Tomáš Vincour měl být jednou z nejzvučnějších posil dokazující mistrovské ambice hokejové Komety Brno v nadcházejícím ročníku extraligy. Třiadvacetiletý útočník se ale narychlo vrací do NHL, kde podepsal smlouvu s Coloradem.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Svůj první reprezentační gól proti Norsku zaznamenal také Tomáš Vincour (v červeném)

Svůj první reprezentační gól proti Norsku zaznamenal také Tomáš Vincour (v červeném) | Zdroj: ČTK

Za denverský tým Vincour v zámořské soutěži naposledy hrál v sezoně 2012/13, ve které nastoupil ke dvěma utkáním. Předtím působil v Dallasu.

Do Brna přišel před dvěma týdny po ročním angažmá v KHL v Kazani. V šesti zápasech přípravných zápasech si připsal čtyři kanadské body za stejný počet branek. Kouč Komety Kýhos s ním počítal do první lajny především kvůli jeho důrazu na brankovišti.

Nyní se ale brněnský rodák stěhuje zpět za moře, kde bude usilovat o rozšíření své bilance 88 zápasů, ve kterých zaznamenal sedm gólů a devět asistencí.

Colorado se mu ozvalo teprve včera, ale jednání bylo rychlé a hned dnes s ním uzavřelo kontrakt. Dres Avalanche obléká také Jan Hejda.

Jakub Kanta Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme