Vítkovice vstoupily úspěšně do semifinálové série s Pardubicemi

Hokejisté Vítkovic porazili v prvním utkání semifinále hokejového play-off Pardubice jasně 4:0 a v sérii se ujali vedení 1:0. Největší podíl na vítězství domácího týmu měl útočník Burger, který zaznamenal dva góly.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Pardubice x Vítkovice

Pardubice x Vítkovice | Foto: HC Eaton Pardubice

HC Vítkovice Steel - HC Eaton Pardubice 4:0 (1:0, 1:0, 2:0)

Klíčem k úspěchu z pohledu domácích byl gólman Málek. Znovu potvrdil, že proti Pardubicím se mu mimořádně daří. Koukalovi zlikvidoval i trestné střílení a nakonec si připsal čisté konto.

Přehrát

00:00 / 00:00

První semifinálové utkání Vítkovice - Pardubice sledoval Pavel Petr

Platil také vítkovický důraz při zakončení. Jako první se prosadil šestnáct vteřin před úvodní sirénou Burger, ve druhé části zvýšil po parádní přihrávce Tomase Huna. Na rozdíl tří gólů upravil Vrána a gólový účet uzavřel svým druhým gólem v utkání Burger.

Vítkovice tak přerušily pardubickou sérii čítající šestnáct vítězných zápasů v play-off v řadě. V semifinálové sérii se ujali vedení 1:0 a druhé utkání je na programu v neděli.

Branky a nahrávky: 20. Burger (Káňa), 28. Huna (Tomas), 46. Vrána (Klimek, Pohl), 57. Burger (Káňa). Rozhodčí: Hradil, Minář - Gebauer, Lederer. Vyloučení: 5:8. Bez využití. Diváci: 8064. Stav série: 1:0.
Vítkovice: Málek - Vosátko, Malík, Ovčačík, Trnka, Ficenc, Voráček, Bartoň, Rehák - Ujčík, Burger, Káňa - Huna, Húževka, Strapáč - Pohl, Vrána, Klimek - Szturc, J. Sýkora, Tomas. Trenéři: Trličík a Moták.
Pardubice: M. Růžička - Nakládal, Kaberle, Píša, Kočí, Jillson, Mezei, M. Drtina, Mocek - Kolář I, Koukal, Starý - Bartek, Zohorna, Somík - Kůrka, Špirko, Rákos - Pineault, Kousal, Buchtele. Trenéři: Jandač a Hynek.

Pavel Petr, Vojtěch Bureš Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme