Vstupenky na hokejové mistrovství světa budou v prodeji od 4. listopadu

První šanci koupit si vstupenky na domácí mistrovství světa v ledním hokeji budou mít fanoušci příští týden v úterý - 4. listopadu v 8 hodin ráno začnou pořadatelé prodávat balíčky lístků na dva až tři zápasy, které se na daném stadionu budou během celého dne hrát. Vstupenky na jednotlivá utkání se do prodeje dostanou až v únoru, pokud ještě budou k dispozici.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

O2 arena

O2 arena | Foto: Filip Jandourek

„Termín jsme zvolili symbolicky - začínáme několik dnů před prvním víkendem významných mezinárodních turnajů aktuální hokejové sezony, turnajem Karjala Cup v Helsinkách nebo Německým pohárem,“ oznámila generální sekretářka šampionátu Markéta Štěrbová.

Dá se očekávat, že o vstupenky bude velký zájem, a je možné, že některé zápasy české reprezentace se rychle vyprodají.

„Čekáme největší zájem hned na začátku. Na základě zkušeností z minulosti lze předpokládat, že na hodně dní bude velmi brzo vyprodáno. Otázka je, jestli je to problém,“ řekl generální sekretář Českého svazu ledního hokeje (ČSLH) Martin Urban.

Stejný názor má i Štěrbová. „Uvítali bychom, kdyby v únoru šlo už jen o doprodej jednotlivých vstupenek. Předpokládáme, že zájem bude největší na začátku, protože je to výborný vánoční dárek,“ prohlásila Štěrbová.

„K druhé fázi prodeje ale určitě dojde. Neprodávají se totiž jen vstupenky na utkání české reprezentace,“ podotkl Urban.

Na finále minimálně za 7 tisíc

Mistrovství světa se uskuteční od 1. do 17. května. Vstupenky na zápasy českých hokejistů v základní skupině budou stát 1290 korun ve druhé kategorii a 1690 korun v první kategorii. Příznivci, kteří budou chtít vidět finále šampionátu, budou muset za lístek dát 7190 nebo 8990 korun.

Oficiálním prodejcem vstupenek je Sazka Ticket. Lístky bude možné zakoupit na terminálech Sazky nebo na webu www.sazkaticket.cz, kde je lze rovnou zakoupit a zaplatit platební kartou nebo nejprve rezervovat na dva pracovní dny.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme