Génius, legenda, sexy tulák. Bowiemu vzdávají hold kolegové i fanoušci

Fanoušci, kolegové, ale třeba i politici vzdávají hold britskému zpěvákovi Davidu Bowiemu. Mluví o legendě, géniovi, nebo se vyznávají z toho, jak je ovlivnil. Britský hudebník zemřel v neděli, oznámila to jeho rodina.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Madonna (americká zpěvačka): Měla jsem to štěstí potkat tě! Miluju tě, sexy tuláku.

Iggy Pop (americký zpěvák): Davidovo přátelství bylo světlo mého života. Nikdy jsem nepotkal tak vynikajícího člověka. Byl nejlepší.

Louis Tomlinson (zpěvák skupiny One Direction): R. I. P. Davide Bowie, hudební legendo!

Val Kilmer (americký herec): David Bowie je pronikavý génius, který bude inspirovat miliony lidí i za tisíce let. Budou po něm pojmenovány planety.

Edvard Norton (americký herec): Celé své mládí jsem proležel na koberci ve svém pokoji a poslouchal Bowieho. Inspiroval mou mysl a srdce víc, než mohu vyjádřit.

Boris Johnson (starosta Londýna): Špatné zprávy – rodák z Brixtonu David Bowie zemřel. V této době si nikdo nezaslouží být zván géniem víc než on.

Pixies (americká alternativně rocková hudební skupina): RIP Davide Bowie. Skutečná inspirace

David Cameron (britský premiér): Vyrůstal jsem při poslouchání a sledování popového genia Davida Bowieho. Byl mistrem objevování. Obrovská ztráta.

David Bowie | Foto: Český rozhlas

Zemřel David Bowie, britské hudební legendě bylo 69 let

Číst článek

ČRo, Filip Harzer Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme