Basketbalistky USK Praha jednoznačně přehrály Galatasaray Istanbul

Třetího vítězství v řadě dosáhly basketbalistky USK Praha v Evropské lize, když si hladce poradily s Galatasaray Istanbul 84:56.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Hráčky ZVVZ USK Praha

Hráčky ZVVZ USK Praha | Foto: www. uskbasketbalpraha.cz

Na vítězství pražského celku se největší měrou podílela česká reprezentantka Eva Vítečková, která nastřílela pětadvacet bodů. Stala se tak nejlepší střelkyní celého utkání. Hostující Fowlesová, která byla nejúspěšnější v barvách tureckého družstva, zaznamenala o dva body méně.

Přehrát

00:00 / 00:00

Michal Jurman o vítězství USK Praha nad Galatasaray Istanbul

Hráčky USK Praha si už během úvodní čtvrtiny vypracovaly dvanáctibodový náskok, který pak průběžně navyšovaly až na konečný rozdíl osmadvaceti bodů. V Evropské lize tak vyhrály potřetí v řadě a v tabulce mají stejnou bilance jako druhý Spartak Moskva. V příštím utkání se USK představí na palubovce Salamanky, která je zatím v čele skupiny C.

Přehrát

00:00 / 00:00

Zápas s Galatasaray zhodnotila jeho nejlepší střelkyně, pětadvacetibodová Eva Vítečková

ZVVZ USK Praha - Galatasaray Istanbul 84:56 (26:14, 42:28, 64:43).
Nejvíce bodů: Vítečková 25, Miltonová-Jonesová 20, Whalenová 16 - Fowlesová 23, Augustusová 11.

Michal Jurman, Vojtěch Bureš Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme