Beachvolejbalistky Kolocová se Slukovou si v Haagu zahrají o bronz

Plážové volejbalistky Kristýna Kolocová s Markétou Slukovou prohrály v semifinále na turnaji v Haagu s Brazilkami Taianou Limaovou a Fernandou 14:21 a 11:21 a na druhém grandslamu za sebou si tak zahrají o bronz. Poté, co skončili třetí minulý týden v Gstaadu, mohou přidat cenný kov právě v Nizozemsku.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Plážové volejbalistky Kristýna Kolocová a Markéta Sluková

Plážové volejbalistky Kristýna Kolocová a Markéta Sluková | Foto: FIVB

V odpoledním čtvrtfinále si Kolocová se Slukovou poradila s jinou brazilskou dvojicí Marií Clarou a Carol 21:16 a 21:14. V obou setech si držely bezpečný náskok, který v obou případech dokázaly udržet.

Následné semifinále se ale českým hráčkám nevydařilo. Brzy prohrávaly 2:7 a první sadu následně rychle prohrály.

Druhý set Kolocová se Slukovou rozehrály lépe, když si vypracovaly vedení 5:1. Náskok ale neudržely a sadu ztratily ještě jasněji než tu první. Zápas Brazilky ukončily za 34 minut.

Český pár vyzve v nedělním boji o bronzové medaile další brazilskou dvojici Julianu a Marii Antonelliovou. Utkání je na programu ve 12 hodin.

Turnaj Světového okruhu v plážovém volejbalu kategorie grandslam v Haagu:
Ženy:
Play off - čtvrtfinále: Kolocová, Sluková (3-ČR) - Maria Clara, Carol (16-Braz.) 2:0 (16, 14).
Semifinále: Limaová, Fernanda (11-Braz.) - Kolocová, Sluková 2:0 (14, 11).

Petr Hašek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme