Čeští reprezentanti mají z MS v aerobiku pět zlatých medailí ze šesti

Pouze kategorii mužů vyhrál na mistrovství světa v Eindhovenu jiný reprezentant než český, a sice Australan Andreoli. Mezi ženami, v párech, tříčlenných týmech, fitness aerobiku i stepu dominovaly pouze české barvy.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

aerobik

aerobik

Třináct let čekaly české barvy na vítězku v kategorii žen, kde kdysi dominovala Olga Šípková. Teď ji napodobila Denisa Barešová, která za sebou nechala Finku Nieminenovou a Australanku Thomasovou.

Další reprezentanti jen potvrdili dominanci českého sportovního aerobiku a fitness, když obhájili své tituly. Týká se to Veroniky Šindelářové a Pavla Sirotka v párech, tříčlenného družstva Radky a Terezy Cihlářových a Zuzany Reissové, mistrem světa je ve fitness tým Scorpions Aerobic Dancers Kladno a Oxygen Příbram dominoval ve stepu.

Další velkou akcí ve světě aerobiku a fitness bude příští červen mistrovství Evropy v Itálii, další světový šampionát se bude konat příští rok v říjnu v Austrálii.

Martin Charvát Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme