Do prodeje jdou lístky na OH v Londýně 2012

Od úterý 15. března půjde do prodeje v České republice 27000 vstupenek na olympijské hry v Londýně 2012. Vstupenky lze zakoupit v balíčcích, ale tentokrát také jednotlivě.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

olympijské hry - olympijská vlajka

olympijské hry - olympijská vlajka

Kromě těchto lístků si samozřejmě fanoušci můžou zarezervovat vstupenky přímo na on-line stránce www.tickets.london2012.com. Na jednu osobu si může každý koupit šest lístků, u nejžádanějších událostí jako je slavnostní zahájení pak čtyři vstupenky.

Národní olympijský výbor se snažil zajistit vstupenky hlavně na sporty, kde mají Češi medailové ambice. Například na atletiku připadá 6000 lístků, na veslování, kde je hlavním favoritem Ondřej Synek 1500 a na tenis, který bude hostit Wimbledon a bez šancí nebude Tomáš Berdych, 2000 vstupenek.

Vstupenky si lze zajistit dvěma způsoby. Prvním jsou balíčky zájezdů, které půjdou do prodeje od 15.března, druhým je volný prodej, který odstartuje v průběhu jara. Balíčky budou nabízet tři autorizovaní prodejci – Čedok, IB Travel a Slan Tour. V ceně je doprava, vstupenky, ubytování a vstup do Českého domu v Londýně. Jejich ceny mají začínat od 10.990 korun. Informace o prodeji vstupenek budou na webu ČOV www.olympic.cz/vstupenky.

Vojtěch Bureš Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme