Komentování byl super zážitek, říká basketbalistka Michaela Stejskalová

Stream Českého rozhlasu Sport zažil premiéru. Poprvé na webových stránkách zpravy.rozhlas.cz zazněl i hlas hosta. Konkrétně basketbalové reprezentantky Michaely Stejskalové, která spolukomentovala 3. čtvrtinu basketbalového zápasu se Srbskem.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Michaela Stejskalová a Pavel Petr při komentování zápasu

Michaela Stejskalová a Pavel Petr při komentování zápasu | Foto: Pavel Petr | Zdroj: Český rozhlas

„Je to moje premiéra, budu poprvé mluvit do rádia, ale nebojím se toho,“ řekla ještě před začátkem přenosu Michaela Stejskalová, která jindy rozhovory ochotně poskytuje. „No jo, ale k tomu musím mít svou parťačku Romču Hejdovou,“ smála se basketbalistka.

Čtvrtý tým z posledního ME nakonec Češky porazily 77:68. Vyhrály i část hry, kterou komentovala jejich kolegyně. „Ale když uvidím chybu, vytknu jim to,“ troufala si sedmadvacetiletá rodačka z Tábora.

Přehrát

00:00 / 00:00

Basketbalistka Michaela Stejskalová si vyzkoušela roli kolegyně reportéra ČRo Pavla Petra

Sebevědomí nabírala po celou dobu streamu. „Ze začátku jsem byla trošku nervózní. Byl to super zážitek, brzy to ze mě opadlo a vnímala jsem, jak holky hrály,“ popsala křídelnice USK Praha.

Vyloučena není ani další účast u mikrofonu. „Teď bych radši dala přednost basketbalu, ale poté… Hodně mě to bavilo a byl to opravdu zážitek, klidně můžeme pokračovat ve spolupráci. Příště na slyšenou,“ loučí se rozhlasově Michaela Stejskalová.

Po basketbalu se stream Český rozhlas Sport zaměří na především na fotbal. Nabídne dnešní odvetné utkání EL Sparty se Zwolle, dva víkendové zápasy ligy i fotbalovou reprezentaci.

Pavel Petr, Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme