Mostecké házenkářky snížily stav finálové série, stále věří v titul

Házenkářky Mostu stále mohou obhájit český mistrovský titul. Po dvou porážkách musely v dalším finálovém utkání porazit Slavii, a to se jim podařilo. Na domácí palubovce vyhrály 25:20 a dnes mohou celou sérii vyrovnat.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Kateřina Dvořáková (vlevo) střílí přes slávistku Kutlvašrovou

Kateřina Dvořáková (vlevo) střílí přes slávistku Kutlvašrovou | Zdroj: ČTK

„Myslím, že to byl bojovný výkon a divákům se házená musí líbit. Má nasazení a všechno, co má finále obnášet. Jsem rád, že série není na tři zápasy, a doufám, že nebude ani na čtyři, ale na pět. Finále by si to zasloužilo,“ říká asistent trenéra severočeského týmu Jiří Hanus.

V minulé sezoně vyhrály mostecké házenkářky vše, co se dalo - evropský Vyzývací pohár, interligu i český mistrovský titul. Po včerejším vítězství stále žije šance na obhajobu domácí trofeje.

Přehrát

00:00 / 00:00

Třetí házenkářské finále navštívil také reportér ČRo Mirko Vasić

„Tým je strašně silný. Dokázal to minulý rok jak v poháru, tak v lize. Holky věří, že to dotáhnou do pátého zápasu,“ věří týmu Jiří Hanus.

Mostecké házenkářky ale musí zvládnout ještě dnešní čtvrtý zápas, který, znovu v jejich domácí hale, začíná v šest hodin odpoledne.

„Musíme se dát dohromady. Zregenerovat se, protáhnout a trošku se vyspat, jestli to půjde,“ plánuje mostecká Hana Martinková, se šesti góly nejlepší střelkyně třetího zápasu.

Mirko Vasić, Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme