Na české volejbalistky čekají na MS Italky

Po dni volna čeká české volejbalistky na mistrovství světa náročný úkol. Proti svěřenkyním trenérů Šillera a Marka budou stát od 10 hodin a 45 minut středoevropského času hvězdy z Itálie.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Maskoti MS volejbalistek Japonsko 2010

Maskoti MS volejbalistek Japonsko 2010 | Foto: www.sebare.com

Italky budou určitě velkými favoritkami. I když při posledním vzájemném měření sil v kvalifikaci na světový šampionát české volejbalistky squadru azzurru pěkně prohnaly, přestože jim podlehly 0:3.

"Ale odehráli jsme velice slušný zápas. Hlavně první dva sety, které skončily minimálním rozdílem dvou bodů, jsme Italky dostali pod tlak. V prvním setu jsme ale bohužel zkazili devět podání a o to vítězství jsme přišli vlastními chybami. Jinak ale bylo utkání velmi podařené a pokud náš výkon zopakujeme, můžeme pomýšlet i na výhru," říká asistent trenéra Jiřího Šillera Ondřej Marek.

Přehrát

00:00 / 00:00

Na české volejbalistky čekají na MS Italky

Hlavní kouč české výpravy zaznamenal další pozitivní signál. Japonci, kteří fandí českým barvám, se nejen neustále usmívají, ale byli se za úspěch české reprezentace dokonce pomodlit.

"Oni jsou vůbec laskaví, mám z toho dobrý pocit. Pořád se usmívají, na což člověk není z Evropy zvyklý. I ta modlitba je příjemná," usmívá se Šiller.

Přehrát

00:00 / 00:00

Kamil Jáša sledoval také volný den českých volejbalistek

Kamil Jáša Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme