Na MS volejbalistů nejedou Sobotka a Hrazdíra

Nominace volejbalové reprezentace na světový šampionát v Itálii má definitivní podobu. Trenérovi Janu Svobodovi se do dvanáctičlenného výběru nevešli blokař Vladimír Sobotka a smečař Michal Hrazdíra.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Volejbalista Martin Kryštof se raduje, v týmu pro MS zůstává

Volejbalista Martin Kryštof se raduje, v týmu pro MS zůstává | Zdroj: ČTK

"Rozdíly mezi hráči už jsou opravdu minimální. I ty, co jsme vyřadili, musím pochválit. Pracovali naplno a jejich výkony byly dobré," uznal Jan Svoboda.

Na mistrovství světa, které začne 25. září, tak bere nahrávače Lukáše Ticháčka s Petrem Zapletalem, blokaře Aleše Holubce, Jakuba Veselého, Petra Konečného, smečaře Ondřeje Hudečka, Jiřího Popelku a Petera Pláteníka, univerzály Jana Štokra s Davidem Konečným a dvojici liber Martin Kryštof - Jiří Bence.

Přehrát

00:00 / 00:00

Trenér Svoboda zdůvodňuje nominaci na MS

V týmu chybějí kromě Sobotky s Hrazdírou také dříve vyřazení jmenovci Novotní, univerzál Jakub se smečařem Markem, a zranění blokaři Martin Lébl a Michal Rak.

Kádr zúžili Svoboda s asistentem Milanem Hadravou po třetím přípravném duelu s Tuniskem. Češi i potřetí zvítězili, tentokrát v Odoleně Vodě 3:0 na sety.

Česko - Tunisko 3:0 (16, 19, 17).

Sestava ČR: Ticháček, Hudeček, Holubec, Štokr, Popelka, Sobotka, libero Kryštof - Bence, Konečný, Hrazdíra.

Petr Kadeřábek, Jan Suchan Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme