NBA: Jan Veselý zářil, musel ale odstoupit kvůli zranění

Basketbalista Jan Veselý se v nedělním utkání NBA vytáhl proti bývalým spoluhráčům z Washingtonu a ve svém nejlepším utkání od přestupu do Denveru výrazně pomohl k výhře svého týmu 105:102.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jan Veselý (vpravo) v zápase Deveru proti Washingtonu.jpg

Jan Veselý (vpravo) v zápase Deveru proti Washingtonu.jpg | Zdroj: ČTK

"Snažil jsem se předvést co nejlepší výkon. Měl jsem motivaci a myslím, že se mi to povedlo. Je to skvělý pocit, jsem šťastný," řekl po zápase spokojený Veselý.

Český reprezentant stihl za 15 minut a 17 sekund hry nastřílet 10 bodů, připsal si čtyři doskoky a tři získané míče. Zřejmě by dostal větší prostor, ale ve třetí čtvrtině museli odstoupit kvůli poraněnému žebru.

Jeho nový tým prohrával v první čtvrtině už o 14 bodů, ale do poločasu náskok Washingtonu téměř smazal a v druhé půli už měl navrch.

Hráči Washingtonu Wizards se dopustili 24 ztrát, domácímu Denveru pomohli k výhře náhradníci, kteří zaznamenali 52 bodů. Tři hráči z lavičky včetně Veselého dali deset a více bodů, nejlepším střelcem týmu byl s 20 body Kenneth Faried.

Výsledky NBA:
Denver - Washington 105:102 (za domácí Veselý 10 bodů, 4 doskoky)
Dallas - Brooklyn 104:107 po prodloužení
LA Lakers - Orlando 103:94
Minnesota - Phoenix 120:127
New York - Cleveland 100:106
Sacramento - Milwaukee 124:107
Toronto - Atlanta 96:86.

ČTK, Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme