Nymburk si poradil v EuroCupu s Hapoelem Jeruzalém

Basketbalisté Nymburka vybojovali ve 3. kole základní skupiny 'G' EuroCupu druhé vítězství - dosud neporažený Hapoel Jeruzalém zdolali 73:67.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nymburský pivot Štimac (v bílém) v obležení hráčů Jeruzaléma

Nymburský pivot Štimac (v bílém) v obležení hráčů Jeruzaléma | Zdroj: ČTK

ČEZ Nymburk - Hapoel Jeruzalém 73:67 (12:11, 31:34, 55:53)

Nymburští ze sebe sice brzy setřásli nervozitu z důležitosti duelu, především díky bodům rozehrávače Nissima, vinou pokažené druhé čtvrtiny ale šli do šaten s mankem tří bodů. V dresu hostujícího týmu se střelecky dařilo především americké dvojici Rich – Clancy.

Ve třetí části hry potom domácí prohrávali už dokonce o sedm bodů, po strhujícím výkonu nakonec osmnáctibodového Simmonse však nastupovali do poslední desetiminutovky s náskokem dvou bodů. Ten pak postupně navyšovali až na konečné skóre 73:67. Výhrou nad Jeruzalémem se tak Nymburk udržel v postupové hře ze skupiny G.

Nejlepší střelci: Simmons 18, Nissim a Sokolovský 13, Štimac 12 - Rich 22, Solomon 11, Clancy 10; Rozhodčí: Conde (Šp.), Čebyšev (Ukr.), Zurapović (Bos.); Fauly: 23:18; Trestné hody: 7/12 - 11/17; Trojky: 6:6; Diváci: 2482

Mirko Vasić, Michal Jurman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme