Volejbalistky Olomouce vybojovaly další extraligový bronz

Už třetím rokem po sobě získaly bronz v extralize volejbalistek hráčky Olomouce. KP Brno porazily 3:2 na sety a celkově vyhrály souboj o třetí místo 2:1.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

České volejbalistky

České volejbalistky | Zdroj: ČTK

K prvním medailím po třech letech chybělo brněnskému celku málo. V prvním duelu hladce zvítězil 3:0 a v sobotu, kdy mu kvůli nemoci chyběl americký trenér Christopher González, Brnu k ukončení série nestačily 2 mečboly.

V rozhodujícím středečním utkání Olomoučanky prohrávaly 1:2 na sety, skóre ale otočily a po vítězství 15:12 v poslední sadě mohl tým kolem bývalé reprezentantky Jany Napolitano Šenkové slavit.

Olomouc - KP Brno 3:2 (-23, 24, -30, 23, 13)

Nejvíce bodů: Napolitano Šenková 23, Tinklová 19, Mátlová 18 - Širůčková 29, Michalíková 22, Vyklická 13. Konečný stav série: 2:1.

Konečné pořadí extraligy 2013/14:

1. Prostějov, 2. Olymp Praha, 3. Olomouc, 4. KP Brno, 5. Frýdek-Místek, 6. Ostrava, 7. Šternberk, 8. Slavia Praha, 9. Přerov, 10. SG Brno (zachránilo se v baráži se Střešovicemi).

Marek Augustin Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme