Policie zatkla muže podezřelého ze smrti školačky z Krnova

Policisté už zadrželi pravděpodobného pachatele, kterého podezřívají z násilné smrti jedenáctileté dívky z Krnova. V této chvíli ale odmítají zveřejnit jakékoliv další podrobnosti.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Policie v Hlubčické ulici v Krnově.

Policie v Hlubčické ulici v Krnově. | Zdroj: ČTK

Tragická událost se stala včera po poledni. V jednom z bytových domů byla nalezena mrtvá dívka. Policisté na případ ihned uvalili přísné informační embargo, ve vyšetřování pokračovali i v noci.

Přehrát

00:00 / 00:00

vražda.mp3

Přímo v Hlubčické ulici v Krnově, na místě včerejší tragédie, lidé spekulují nad různými verzemi. V jedné z nich figuruje i sedmnáctiletý bratr oběti. Žádnou z verzí ale zatím policie nepotvrdila.„Byla to holčička sousedů odnaproti, slušná rodina, žádný konflikt,“ říká jeden obyvatel ulice.

V místě panuje velmi chmurná atmosféra. Už od včerejška mezi sousedy kolují dohady o rodinné tragédii, která se odehrála mezi dvěma sourozenci. Obyvatelé poklidné čtvrti teď napjatě očekávají, zda policie potvrdí jejich domněnky.

Děti z oblasti se pak přiznaly, že o ně mají rodiče velký strach. Přesto si ale hrají venku. Dívku znaly. Byla podle nich bezkonfliktní. Ještě včera po poledni ji viděly hrát si venku.

Andrea Brtníková, Jana Jeckelová, Petra Kotvová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme