Poslední zasedání karlovarských zastupitelů bude zřejmě bouřlivé

Karlovarské zastupitele dnes čeká poslední řádné zasedání v tomto volebním období. Nudit se určitě nebudou. V programu jednání mají totiž téměř stovku bodů. Není tudíž vyloučeno, že se hlasování zastupitelů protáhne do pozdních večerních hodin. Mnozí lidé očekávají že půjde o velmi vzrušenou debatu.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Karlovy Vary

Karlovy Vary

Pravidelné sledování řádných jednání zastupitelstva města Karlovy Vary v uplynulých čtyřech letech nabídlo zpravidla stejný obrázek: vzrušené debaty, osobní útoky a nadávky, někdy vedoucí až k nenávisti mezi vedením radnice a opozicí.

Teď před koncem volebního období to pravděpodobně nebude jiné. Program dnešní schůzky nabízí kontroverzní body, například o změnách předkupních práv klíčových městských nemovitostí.

Někdy jsou pod neurčitými názvy v programu schována zásadní rozhodnutí městských představitelů. Proto je téměř jisté, že i dnes hádky zastupitelů potrvají do pozdního večera s těžko předvídatelným výsledkem.

Zdeněk Trnka, Eva Presová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme