ODS mimořádně jedná o situaci v hlavním městě

Regionální rada a zastupitelský klub ODS začíná mimořádně jednat o situaci v hlavním městě. Občanští demokraté se poradí o tom, jak odpovědět na úterní výzvu volebního vítěze TOP 09, aby se do vyjednávání o podobě nové pražské radnice vložil premiér a šéf ODS Petr Nečas.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Bohuslav Svoboda, lékař a kandidát ODS na pražského primátora

Bohuslav Svoboda, lékař a kandidát ODS na pražského primátora | Foto: Alžběta Švarcová | Zdroj: Český rozhlas

Na jednání dorazil i předseda pražské ODS Boris Šťastný a kandidát na pražského primátora Bohuslav Svoboda. Probírat budou aktuální politickou situaci v Praze.

Podle vnitrostranických hlasů v ODS zatím není jasné, zda většina přítomných podpoří další jednání s TOP 09 nebo s ČSSD.

TOP 09 totiž dospěla k závěru, že pražské ODS nejde o změnu stylu politiky, ale o udržení dosavadních mocenských pozic ve prospěch podnikatelských skupin napojených na ODS a ČSSD.

Olej do ohně ještě přililo dnešní prohlášení prezidenta Václava Klause, který řekl, že nechápe, proč se kolem jednání o pražské koalici ODS a ČSSD dělá takový rozruch.

Tereza Tomášková, Klára Bílá, Eva Presová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme