Zápas s Řeckem mohli fanoušci sledovat i na velkoplošných obrazovkách

Čeští fanoušci sledovali zápas Česka a Řecka na velkoplošných obrazovkách v Praze na Staroměstském náměstí nebo v Chomutově.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Na pražském Staroměstském náměstí se sešlo na tisíc fotbalových fanoušků.

Na pražském Staroměstském náměstí se sešlo na tisíc fotbalových fanoušků. | Zdroj: ČTK

Zápas měli u velkoplošných obrazovek sledovat i v dalších městech, ale projekt Česko fandíme! skončil dřív, než začal. Proto zápas viděli jen tam, kde si sehnali jiného organizátora velkoplošných projekcí.

Na pražském Staroměstském náměstí, na němž se sešlo do jednoho tisíce lidí, fanoušci neprožívali druhý poločas tak bouřlivě jako první.

Nefandili tolik, spíš podle toho, jak dramaticky se zápas ve Vratislavi vyvíjel, napjatě sledovali, jestli se českým hráčům podaří udržet vedení až do konce.

Přehrát

00:00 / 00:00

Reakce fanoušků po zápase Česko-Řecko na fotbalovém Euru ve Večerním Radiožurnálu.mp3

Fanoušci byli spokojeni. Atmosféra pospolitého sledování fotbalu se jim líbila. Po závěrečném hvizdu rozhodčího ve Vratislavi si všichni oddychli a českým hráčům zatleskali.

V Chomutově se u velkoplošné obrazovky sešlo na padesát fanoušků. Na těch skalních bylo vidět, že byli do poslední chvíle napjatí, jak všechno dopadne.

Jaroslav Skalický, Dagmar Cestrová, Eva Presová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme