Kvitová s Berdychem budou znovu hrát tenisovou extraligu

Nejlepší čeští tenisté Petra Kvitová a Tomáš Berdych znovu nastoupí v domácí extralize. Nejvyšší soutěž smíšených družstev budou hrát z tuzemské špičky také Lukáš Rosol, Radek Štěpánek nebo Jiří Veselý. Chybět bude naopak Lucie Šafářová, která se na novou sezonu připravuje na Floridě.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Petra Kvitová, Fed Cup

Petra Kvitová, Fed Cup | Foto: Filip Jandourek

Čtvrtá hráčka světového žebříčku Kvitová se vrací do české extraligy po roční přestávce, loni totiž zvolila společně se Štěpánkem a Šafářovou přípravu v teple v zámoří. Na start v týmu prostějovského obhájce titulu se těší.

„Hrát v Prostějově je vždycky hezké, hraju totiž víceméně doma. Myslím, že přijedou i rodiče. Máme výborný tým i kolektiv, těším se,“ řekla letošní vítězka Wimbledonu, která bere extraligové zápasy jako přípravu na další sezonu.

Přehrát

00:00 / 00:00

Tenistka Petra Kvitová se na extraligové zápasy v týmu Prostějova těší

„Už budu mít něco natrénováno, takže bych mohla poznat, jak na tom momentálně jsem,“ doplnila Kvitová, na kterou bude prostějovský celek společně s Berdychem hodně spoléhat.

Domácí extraliga tenistů začíná 13. prosince zápasy ve skupinách v Liberci a v Milovicích. Vítězové postoupí do semifinále v Přerově a v Prostějově, kde se 19. prosince odehraje také finálový zápas. Diváci mají na všechny duely včetně finále vstup zdarma.

Jaroslav Plašil, Petr Hašek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme