Tenistky budou hrát semifinále Fed Cupu proti Itálii v Ostravě

České tenistky nastoupí v semifinále Fed Cupu proti Itálii podle očekávání v Ostravě. Na rychlém povrchu ČEZ areny se zápas uskuteční 19. a 20. dubna a kapitán Petr Pála v něm může počítat i s Petrou Kvitovou.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Petra Kvitová ve Fed Cupu

Petra Kvitová ve Fed Cupu | Zdroj: ČTK

Tenistky v 1. kole porazily v dramatickém duelu Španělsko. V Seville přitom hrály právě bez nemocné aktuální světové devítky Kvitové, která ale už proti Itálii nebude chybět. Kvarteto nominovaných kromě ní doplní někdo ze šestice Lucie Šafářová, Klára Zakopalová, Karolína Plíšková, Petra Cetkovská, Barbora Záhlavová-Strýcová a Andrea Hlaváčková.

Semifinále Fed Cupu se letos hraje v době velikonočních svátků a i kvůli tomu budou vstupenky na ostravská utkání levnější. Dvoudenní lístky budou stát 590 a 690 korun a jejich předprodej začne 24. března.

K prestiži utkání přispívá fakt, že Češky a Italky posledních pět let vládnou soutěži družstev. Tým okolo Kvitové vyhrál v letech 2011 a 2012, Italky triumfovaly v letech 2009, 2010 a loni.

Michal Jurman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme