Zraněnou Šafářovou nahradí pro fedcupový duel v Belgii Hradecká

Český tým přišel před semifinále Fed Cupu tenistek v Belgii o Lucii Šafářovou. Z víkendového utkání v Charleroi ji vyřadilo zranění, místo ní už byla povolána Lucie Hradecká.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Do úvodní dvouhry semifinále Fed Cupu mezi Itálií a Českem nastoupí Flavia Pennettaová (vlevo) a Lucie Hradecká

Do úvodní dvouhry semifinále Fed Cupu mezi Itálií a Českem nastoupí Flavia Pennettaová (vlevo) a Lucie Hradecká | Foto: Pavel Lebeda - Česká sportovní

Lucie Šafářová měla s největší pravděpodobností plnit při semifinále Fed Cupu v Belgii roli týmové dvojky za Petrou Kvitovou. Při tréninku v Charleroi, dějišti víkendového utkání, si ale přivodila zranění levého stehenního svalu.

„Lucka Šafářová si včera při tréninku, který nebyl ani moc náročný, poranila nohu. A po konzultaci s doktory jsem se rozhodl povolat místo ní Lucku Hradeckou, protože doktoři říkali, že nebude v sobotu stoprocentně připravená. Lucka byla samozřejmě okamžitě připravená přijet,“ uvedl na facebookové stránce českého fedcupového družstva jeho kapitán Petr Pála.

V českém týmu jsou tak připravené pro utkání Petra Kvitová, Barbora Záhlavová-Strýcová, Iveta Benešová a nově také Lucie Hradecká.

Mirko Vasić Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme