Nábytek, dekorace a bytový textil v pražských Holešovicích

Na holešovickém výstavišti začíná 16. ročník mezinárodního veletrhu interiéru a designu Tendence, který návštěvníkům představuje trendy v oblasti nábytku, stolování, bytového textilu a dekorací.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nábytek (ilustrační foto)

Nábytek (ilustrační foto) | Foto: Fotobanka stock.xchng

Souběžně s veletrhem probíhá výstava interiérového osvětlení Světlo a design, a také výstava Fórum kuchyní, která se věnuje kuchyňskému interiéru a vybavení.

Letošní nabídka veletrhu je bohatá, alespoň podle vedoucí projektu Gabriely Kupčové: „Návštěvníci mohou vidět stánky dvou stovek vystavovatelů z osmi zemí.“

Přehrát

00:00 / 00:00

Na holešovickém výstavišti začíná 16. ročník mezinárodního veletrhu interiéru a designu Tendence, představuje ho vedoucí projektu Gabriela Kupčová.

Letošní ročník je bohatý na novinky v sekcích

Novinkou na veletrhu bude sekce Art & show, kde se prezentuje 20 designových galerií a mladých umělců. Letos bude na veletrhu nově také sekce dárků a exkluzivního zboží. Jako příklad uvádí Gabriela Kupčová speciální edici psacích per s diamanty, která byla přivezena do Česka právě kvůli veletrhu.

Rádio Česko Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme