Mám splněno, ale na 'obřák' se těším, hlásí snowboardistka Ester Ledecká

Mistryni světa Ester Ledeckou čeká na šampionátu v Rakousku další disciplína. Česká snowboardistka nastoupí v 9 hodin dopoledne do kvalifikace paralelního obřího slalomu, před kterým si ale nedává velké cíle.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Snowboardistka Ester Ledecká vyhrála na mistrovství světa paralelní slalom

Snowboardistka Ester Ledecká vyhrála na mistrovství světa paralelní slalom | Zdroj: ČTK

„Těžko říct, každý závod je úplně jiný. Je dobrý, že už mám jakoby částečně splněno. I když samozřejmě ‚obřák‘ je úplně jiná disciplína. Je to další závod a hrozně se těším,“ říkala před dnešním závodem čerstvá světová šampionka v paralelním slalomu.

A kromě boje o další medaili ve štýrském Lachtalu má Ester Ledecká další cíl - rozdávat po případných vítězných jízdách úsměvy.

Přehrát

00:00 / 00:00

Mám částečně splněno, ale na obřák se strašně těším, říkala před startem obřího slalomu na mistrovství světa Ester Ledecká

„Musím se omluvit všem fanouškům, protože vypadám po každé jízdě naštvaně. Tak se nedivte, nejsem naštvaná, jenom se soustředím. Říkal mi to už i táta. Že se mám usmívat nebo něco,“ vysvětlovala už rozesmátá Ester Ledecká.

Na druhou stranu ale to, že se umí absolutně ponořit do závodu, ji včera pomohlo k historicky první zlaté medaili českého snowboardingu v historii.

„Fakt se musím víc soustředit, tak se neusmívám, ale uvnitř vybuchují ohňostroje, když vyhraju tu jízdu,“ popisovala své vnitřní rozpoložení Ester Ledecká.

Jestli budou ohňostroje vybuchovat i dnes se uvidí po závodě v paralelním obřím slalomu. Ten začne kvalifikací v 9 hodin a elitní šestnáctka pak bude vyřazovacím způsobem bojovat od 13:30 hod. o medaile ze světového šampionátu.

Vojtěch Bureš, Jakub Marek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme