Petra Kvitová má problémy s ramenem, vzdala čtvrtfinále v New Havenu

Petra Kvitová vzdala čtvtfinálový zápas turnaje v New Havenu. Z utkání proti Španělce Carle Suárezové Navarrové odstoupila po prvním setu kvůli problémům s ramenem.

New Haven Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Petra Kvitová vzdala semifinále v New Havenu

Petra Kvitová vzdala semifinále v New Havenu | Foto: Aaron Doster-USA TODAY Sports | Zdroj: Reuters

„Bolelo mě rameno. V prvním setu jsem se snažila, ale nemohla jsem podávat tak rychle, jak jsem chtěl. Proti někomu jako Carla je to těžké, když nemůžete hrát naplno,“ vysvětlila po skreči po prvním setu čtvrtfinále v New Havenu Petra Kvitová.

Kvitová začne US Open proti Wickmayerovové, Plíškovou čeká v 1. kole Dijasová

Číst článek

Trojnásobná vítězka turnaje odehrála proti Španělce Carle Suárezové Navarrové první set, problémy  s ramenem se projevily hlavně při čtvrté hře, kdy přišla o podání. Sama svůj jediný brejkbol v setu nevyužila a za 40 minut prohrála 3:6. Do druhé sady už nenastoupila.

„Začalo to už při minulém zápase (proti Kazašce Dijasové, pozn. red), proto jsem si po druhém setu nechala zavolat na kurt fyzioterapeuta,“ vysvětlovala světová pětka.

V příštím týdnu přitom tenisovou elitu čeká poslední grandslamový turnaj sezony – US Open. Petr Kvitová se v roli páté nasazené má představit proti Belgičance Yanině Wickmayerové.

vman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme