Fotbal - online přenos FC Viktoria Plzeň - CSKA Moskva, 19. září 2018 21:00, Štruncovy Sady, Plzeň

Viktoria Plzeň

CSKA Moskva

2 : 2

(2:0)

  • Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.
  • Krásný středeční večer, vážení fotbaloví příznivci, vítejte u sledování psaného přenosu z prvního kola skupiny G Ligy mistrů! V západočeské Doosan Areně se proti sobě střetnou celky FC Viktoria Plzeň a CSKA Moskva. Všem přejeme příjemnou zábavu!
  • Potřetí v Champions League

    Po pěti letech se do České republiky vrátí fotbalový svátek, český mistr Viktoria Plzeň se opět představě v nejprestižnější soutěži. A bude tomu potřetí v novodobé historii.

    Západočeši se v předchozích dvou případech ve skupině pokaždé utkali se dvěma giganty světového fotbalu a s jedním rovnocenným sokem, v obou případech z východu Evropy.

    během první účasti narazili Plzeňané na týmy FC Barcelona, AC Milán a BATE Borisov. Španělský celek českého zástupce v Lize mistrů dvakrát porazil, doma 2:0 a v pražském azylu 4:0. S Borisovem v Česku Viktorka remizovala 1:1, v Bělorusku poté vyhrála 1:0, což se ukázalo jako rozhodující vítězství pro postup do jarní fáze Evropské ligy. Proti AC Milán odehráli svěřenci Pavla Vrby dva úžasné mače. V Itálii Plzeň po veliké smůle prohrála 0:2, doma poté v památném utkání remizovala s věhlasným oponentem z Milána 2.2.
    ___________________________________________

    Během druhého vystoupení v Champions League Západočeši narazili na Bayern Mnichov, Manchester City a CSKA Moskva.

    V Německu český tým schytal nejhorší výsledek ze všech zápasů v Lize mistrů, proti tehdejšímu prakticky nedosažitelnému gigantovi prohrála 0:5. Na západě Čech, kde už Viktorka mohla při své druhé účasti v Lize mistrů hrát a nemusela se stěhovat do pražského Edenu, to už byla jiná káva. Plzeňští mnichovské fotbalisty několikrát zatlačili a ke gólu neměli daleko. Nakonec však Bayern ukázal svou ohromnou sílu a šťastně vyhrál 1:0. tehdejší trenér Mnichova Pep Guardiola vysekl domácím velikou poklonu. Proti Manchesteru City se Západočeši představili nejprve doma, v Doosan Areně prohráli 0:3. Na Ostrovech už se červenomodří dočkali i prvních dvou tref na hřišti jednoho z velkoklubů v Lize mistrů, trefili se Hořava a Tecl, Manchester nakonec po parádním boji zvítězil 4:2. Proti Moskvě odehráli Plzeňáci v Petrohradu, kde CSKA tehdy hrálo své zápasy, smolné utkání. V Rusku český tým prohrál 2:3. Doma v rozhodujícím střetnutí vyhrála Viktoria 2:1 po závěrečném gólu Tomáše Wágnera. Strhující výhra znovu poslala Západočechy do jarní fáze Evropské ligy.
    ___________________________________________

    I letos čeká na Viktorka ve skupině G obdobná situace. Dva giganti – Real Madrid a AS Řím – a další střet s ruským bohatýrem – CSKA Moskva. Ten je na programu právě dnes!
  • Generálky před utkáním

    FC Viktoria Plzeň

    Viktoriáni odehráli nejbližší duel v české nejvyšší soutěži proti nováčkovi z Opavy.

    Plzeňští měli po celý zápas územní převahu, hostující celek se vytasil s prakticky neprostupnou obranou a rychlými brejky, hrozil i ze standardních situací.

    Domácí dlouho tlačili, ale nemohli se SFC dostat na kobylku. Michael Krmenčík dostal míč do brány, ale gól dle sudích nemohl platit kvůli ofsajdu.

    Nakonec se Plzeňští dočkali v závěru, když hosté zahráli ve vápně rukou. Rozhodčí dlouho situaci řešil s videem, nakonec ukázal na puntík a kapitán pro tento duel Patrik Hrošovský vystřelil Viktorii výhru 1:0.

    FC Viktoria Plzeň 1:0 SFC Opava
    87. Hrošovský (pen.)

    Sestava Plzně:
    Kozáčik – Řezník, Pernica, Hejda, Limberský – Hořava (85. Chorý), Hrošovský (C) – Ekpai (71. J. Kovařík), Al. Čermák (60. D. Kolář), J. Kopic – Krmenčík.
    _________________________________________

    CSKA Moskva

    Ruský celek je po sedmí odehraných kolech na pátém místě tamní nejvyšší fotbalové soutěže, v ročníku zatím třikrát vyhrál, třikrát remizoval a jednou prohrál.

    V poslední odehraném kole CSKA jasně vyhrálo, v Ufě Moskva nastřílela tři góly a ani jeden neinkasovala.

    FC Ufa 0:3 CSKA Moskva
    45+3. Čalov, 59. Žamaletdinov (Vlašić), 63. Žamaletdinov (Čalov)

    Sestava CSKA:
    Akinfejev (C) – Nababkin, Becao, Magnússon (25. Žamaletdinov) – Mário Fernandes, I. Achmetov (75. Dzagojev), Obljakov, Vlašić, N. Černov – Hernández (19. Jefremov), Čalov.
  • Řekli před utkáním
    FC Viktoria Plzeň

    Pavel Vrba (hlavní trenér)

    „CSKA je nositelem kvality ruského fotbalu, která se ukázala hlavně během mistrovství světa.“

    „Naše letošní produktivita není taková jako v minulých sezonách. Máme jednoho střelce, který je výrazně před všemi... Ale když jsem viděl hru CSKA v posledních zápasech, tak si myslím, že se na osobní obranu zaměřovat nebudou. Jsou velice kompaktní.“

    „Vzpomínám si na oba vzájemné zápasy s CSKA. Tehdy měl soupeř nevýhodu, že domácí utkání musel hrát v Petrohradě. A na domácí zápas samozřejmě nezapomínám, ten závěr byl úžasný...“

    Roman Hubník (kapitán týmu)

    „CSKA má mladé a nadějné hráče, kteří se budou chtít předvést. Pro nás to bude trochu i neznámá, mají spoustu nových hráčů.“

    „Je to velice důležitý zápas. Hrajeme doma, ale myslím si, že i další utkání budou důležitá. My se pokusíme zítřejší zápas zvládnout a uvidíme, co bude dál.“

    „Zítra nás bude sledovat celá republika a já věřím, že nám všichni budou fandit. Budeme chtít předvést kvalitní výkon s dobrým výsledkem.“

    CSKA Moskva

    Viktor Gončarenko (hlavní trenér)

    „Trenér Pavel Vrba má svůj rukopis, který praktikuje i v těchto letech. Pamatuji si hráče jako Horváth, Petržela, Limberský, Rajtoral, Kolář... Je to chytrý trenér, který ví jak zahrát proti svému soupeři.“

    Zdroj: Twitter FC Viktoria Plzeň
  • Úvodní sestavy:

    FC Viktoria Plzeň: Kozáčik – Řezník, Pernica, R. Hubník (C), Limberský – Hořava, Hrošovský – J. Kopic, D. Kolář, J. Kovařík – Krmenčík.
    Náhradníci: A. Hruška – Hejda, Ma. Zeman, M. Havel, Al. Čermák, Jakub Řezníček, Ekpai.

    CSKA Moskva: Akinfejev (C) – Becao, N. Černov, Nababkin – Mário Fernandes, Vlašić, Obljakov, Dzagojev, Jefremov – Bijol, Čalov.
    Náhradníci: Kyrnac – Sigurdsson, Nišimura, Ščennikov, Gorďušenko, Žamaletdinov, I. Achmetov.

    Rozhodčí: Bastien – Zakrani, Haquette (vš. Francie).
  • Na hrací plochu přicházejí oba celky k prvnímu duelu Ligy mistrů ve skupině G. Domácí Viktoria nastoupí v tradiční červenomodré kombinaci, hostující CSKA Moskva do utkání vyběhne v kompletně bílých dresech.
  • Stadionem ve Štruncových sadech zní líbezné tóny hymny Ligy mistrů.

    Dámy a pánové, Champions League se po pěti letech vrací do České republiky, opět je to do Plzně! Pojďme si duel na Onlajnech společně užít.
  • Výkop utkání obstarají hosté, Plzeň bude hrát v první půli na bránu pod svým kotlem, jak to má nejraději.
  • Utkání právě začalo.
  • Hned zkraje duelu je tu hned první nedovolený zákrok, Daniel Kolář zvedl při souboji nohu příliš vysoko. U míče tedy zůstane ruský celek.
  • Viktoriáni se také dostanou k balonu po dlouhém nákopu z poloviny hostí, který skončil až gólmana Kozáčika. Domácí však o míč záhy u středu hřiště přišli.
  • Hostující tým se po levé straně prohnal až k velkému vápnu Plzně, Moskva vybojovala rohový kop.
  • Roman Hubník vyhrál hlavičkový souboj a domácí se ihned dostali do bleskového brejku. Kopic přihrál na Koláře, proti kterému včas vyběhl Igor Akinfejev, jenž zmařil plzeňskou šanci.
  • Žlutá karta
    Žlutou kartu dostává Dmitrij Jefremov (CSKA Moskva).
  • Domácí se po faulu dostali k míči, ale Michael Krmenčík při souboji na hrotu fauloval, takže se ke kombinaci znovu mohou dostat hostující fotbalisté.
  • Nikola Vlašić si zajímavě popotáhl balon až na hranici velkého vápna, obrana Viktoria však včas zareagovala a poslala míč do bezpečí.
  • Limberský odcentroval z levé strany, míč byl tečovaný, takže se zajímavě snášel na Kopice. Zkušený Igor Akinfejev však pro balon opět včas vyběhl.
  • Krmenčík zkusil vypálit zpoza vápna, ale trefil jen prvního hráče před sebou. CSKA začne kombinaci ze své vlastní poloviny.
  • Jan Kovařík poslal svou skvělou levačkou centr před bránu hostí, ale Akinfejev byl znovu na místě a míč si stáhl pro sebe.
  • Mário Fernandes si chtěl na pravém křídle zpracovat dlouhý míč, ale nakonec stál v ofsajdu, takže z akce nic nebude. Dopředu se mohou dostat Západočeši.
  • Důležité
    Obrovská šance Plzně! Po kolmici středem hřiště se skvěle uvolnil Michael Krmenčík, obtočil se kolem bránícího hráče a střelou po zemi napálil rychle vyběhnutého gólmana hostí. Poté se od domácího útočníka odrazil balon těsně mimo. Velká škoda pro domácí!
  • Fjodor Čalov vystřelil z velké dálky, ale trefil jen svého kolegu před sebou. Od něj se míč odrazil mimo plzeňskou bránu, takže Matúš Kozáčik nemusel zasahovat.
  • Radim Řezník dlouho otálel s přihrávkou na pravé straně, až o míč nakonec přišel úplně. Viktoriáni se ale ukázkově vrátili a balon získali zpět.
  • Domácí jsou nyní aktivnější, ale dopustili se útočného faulu, takže se k míči dostane CSKA.
  • Rodrigo Becao poslal na zem Kovaříka, takže se nedovoleného zákroku dopustili i hosté. Západočeši si dobře kryjí míče.
  • A hra je i nadále kouskovaná kvůli dalšímu faulu, nyní se ho dopustil Radim Řezník. Hra se nemůže odpoutat od středové čáry.
  • Výtečně to nyní domácí vykombinovali a dostali se po levé straně až k centru. Ten končí v zámezí, je tu roh pro Plzeň.
  • Hezky zahraný rohový kop v podání Hrošovského, jenž našel svého parťáka Hořavu. Ten míč šikovně protečoval na zadní tyč, ale včas ho odvrátila hostující defenziva.
  • Radim Řezník skončil po faulu na zemi na pravé straně, aktivní Viktoria má další šanci ohrozit hostující bránu ze standardky.
  • Jan Kovařík poslal mí na bližší tyč, před bránu míč posílal hlavou Kopic, ale nikdo z domácích nebyl poblíž, aby ho mohl zasáhnout.
  • Michael Krmenčík zabojoval na pravém křídle a získal pro svůj tým roh. Moskva se už dlouho nemůže dostat z vlastní poloviny.
  • Odvrácený míč napálil z větší vzdálenosti David Limberský, jeho pokus nakonec skončil nad břevnem, Igor Akinfejev bude rozehrávat od své brány.
  • Další akci si domácí připravili na levé straně, ale ta nakonec neslavila úspěch. Odkopnutý míč naháněl Fjodor Čalov, před ním včas zasahuje kapitán Hubník.
  • CSKA Moskva se po delší době dostala k míči a pozvolnou rozehrávkou si hledá cestu, kudy zaútočit.
  • Mário Fernandes poslal jemný centr do vápna, Řezník vůbec nezmatkoval a v klidu míč poslal na Kozáčika. Ten bleskově rozehrává.
  • Další pohotová rána Davida Limberského, ta nakonec opět končí kousek nad břevnem. Skvělou akci před střelou předvedl Kolář.
  • Roman Hubník je dnes zatím jako skála. Prakticky každý útok CSKA končí u něj, plzeňský kapitán je lídrem domácí defenzivy.
  • Ale skvěle kompaktně funguje celá obrana Plzně. Po další jednoduché kombinaci, kterou si domácí připravili, mohou Západočeši ohrozit bránu hostí.
  • Míč se nakonec vrátil až na polovinu Viktorky, kde si ho trpělivě vyměňují domácí beci.
  • Patrik Hrošovský chtěl teď pohotově všechny překvapit rychlým přenesením hry na pravou stranu. Jan Kopic ale jeho dlouhý pas nemohl dostihnout na hrací ploše.
  • Další faul ruského celku, opět se jedná o zajímavou standardní situaci ve středu hřiště. Na střelu to asi úplně není, ale přijít může centr či kombinace po zemi.
  • Gól
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A tak se i stalo, dámy a pánové, Viktoria Plzeň vede ve svém prvním letošním utkání Ligy mistrů! Po zahrání standardní situace přišel dlouhý centr na zadní tyč, odkud ho Radim Řezník poslal s pomocí teče bránícího hráče do nejnebezpečnějšího území před bránou. MICHAEL KRMENČÍK byl u balonu jako první a poslal ho do sítě!
  • Domácí jsou i nadále aktivnější, znovu se dostali dopředu, ale Jan Kopic se nakonec dopustil útočného faulu.
  • Jan Kovařík se vydal dopřede, protože neviděl kolem sebe nikoho, komu by mohl přihrát, tak vzal akci na sebe. Levačkou však bránu CSKA minul.
  • Ke střele se dostali i hosté, ale balon šel hodně mimo. Matúš Kozáčik rozehrává balon na své kolegy z pole, Viktoria se postupně dostává do kombinace.
  • Ale Moskevští bleskově ukořistili míč ve středu hřiště a Alan Dzagojev se hnal za rychlým pasem do šance. Byl dobře odstavený Pernicou a pro balon si včas vyběhl domácí gólman.
  • Dmitrij Jefremov udržel míč na hrací ploše a poslal ho před bránu Plzně, tam ho první objevil Jan Kovařík, jenž ho odpálil na roh.
  • Nikola Vlašić nerozehrál roh příliš přesně, takže se míč nakonec propadl až na polovinu hostujícího celku.
  • Igor Akinfejev poslal dlouhý míč na útočnou polovinu svého týmu, kde o něj bojoval Jefremov. Toho ale ubránil čistě Řezník, domácí budou vhazovat.
  • Dmitrij Jefremov se nyní prohnal opět po levé straně, získal pro svůj tým další rohový kop. Moskva nyní přidala.
  • Ale hlavička, kterou nad bránu Plzně poslal Rodrigo Becao. Kozáčika neohrozila. U míče se znovu mohou zdržet domácí.
  • Důležité
    Fjodor Čalov se dostal k pěkné střele, domácí nyní měli štěstí, Matúš Kozáčik skvěle vytáhl míč na roh!
  • Po jeho zahrání, o které se postaral Nikola Vlašić, zakončoval Jaka Bijol, musel Kozáčik nadvakrát krotit balon, který se povaloval kolem brankové čáry.
  • David Limberský se prohnal po levé straně ve velké rychlosti dopředu, čistě ho o míč připravili hosté. Viktorka má ale k dispozici aut.
  • Gól
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Další nádherný moment pro Viktorii Plzeň a celý český fotbal! MICHAEL KRMENČÍK střílí svůj druhý gól v utkání, Plzeňští zdvojnásobují své skóre ještě do konce prvního poločasu. David Limberský poslal balon do velkého vápna CSKA, kde si ho našel domácí střelec a napálil ho do sítě! Asistence: David Limberský.
  • Domácí měli po další rychlé akci k dispozici rohový kop. Patrik Hrošovský poslal míč k bližší tyči, odkud ho Krmenčík poslal hlavou mimo bránu.
  • Mário Fernandes skončil na zemi před bránou Plzně, ale jeho pokus ocenil hlavní sudí pouze kroucením hlavy.
  • První poločas skončil.
  • Druhý poločas začne přibližně v 22:00.
  • Parádní první poločas z pohledu Viktorie Plzeň je za námi, domácí naprosto zaslouženě vedou nad týmem CSKA Moskva 2:0.

    Michael Krmenčík poslal domácí do vedení ve dvacáté deváté minutě, když do brány usměrnil přesnou přihrávky od Řezníka, Viktorka skvěle zahrála standardní situaci. Tentýž hráč poslal Západočechy do vedení o dva góly v závěru první půle, když pohotovou ranou střílel znovu do černého, Igor Akinfejev byl proti jeho ráně bez šance.

    Viktoriánská obrana v čele s kapitánem Romanem Hubníkem zatím funguje bezvadně, jedinou větší příležitost si připsal Fjodor Čalov, jenž měl příliš mnoho prostoru a jeho zakroucenou střelu musel Matúš Kozáčik vytáhnou na roh.
  • Domácí fotbalisté se za potlesku tribun vracejí na hrací plochu.
  • Začal druhý poločas.
  • Střídání
    Střídání v týmu CSKA Moskva: ze hřiště odchází Dmitrij Jefremov, přichází Ilzat Achmetov.
  • Domácí hráči rozehráli druhou půli, kterou začínají v totožné sestavě jako v úvodu střetnutí.
  • Kozáčik uvedl míč do hry odkopem od své branky, ale pouze jej znovu vrátil na kopačky hostů ve středu hrací plochy.
  • Hosté se na úvod snaží zvýšit aktivitu směrem dopředu, ale zatím se k ohrožení branky Viktorie úplně nedostávají.
  • Gól
    CSKA právě vstřelilo branku!
    CSKA se poprvé pořádně ve druhé půli dostalo k domácí brance a po centru Vlašiče se dostal nejvýše do vzduchu FJODOR ČALOV a snižuje na rozdíl jediné branky!
  • Důležité
    Kovařík centroval z levé strany přesně do míst, kde byl osamocený Daniel Kolář, jenže jeho pokus těsně míjí branku Akinfejeva!
  • Hosté se pokoušeli zahrozit z pravé strany, ovšem míč doputoval do zámezí.
  • Čalov se nedokázal prosadit přes domácí obranu, ale odražený míč se dostal ke kopačkám Alana Dzagojeva, který těsně přestřelil branku, ale naštěstí pro Plzeň by to byl ofsajd.
  • Hosté jsou nadále aktivní v útoku, ovšem tentokráte to s aktivitou přehnal Achmetov a je mu odpískán útočný faul.
  • Kopic na pravé straně bojoval o míč hned se dvěma protivníky, ale nakoonec neúspěšně.
  • Kozáčik si připisuje další zákrok, když zkrotil další pokus Dzagojeva.
  • Kozáčik se pustil do riskantní rozehrávky s Hubníkem, ale nakonec z této situace vyšli domácí úspěšně.
  • Řezník zkoušel hned třikrát přihrát vzduchem na některého ze spoluhráčů, pokaždé se mu však míč vrátil zpět od jednoho z bránících hráčů CSKA.
  • Důležité
    Dzagojev dokázal najít přihrávkou v dobré pozici Ivana Objakova, který však svoji velkou příležitost nedokázal vyřešit dobře a branku minul!
  • Kolář bojoval o míč u rohového praporku, ale nakonec se mu nepodařilo uspět a bude se kopat od branky ruského celku.
  • Důležité
    Daniel Kolář se dostal k míči zhruba třicet metrů od branky a bez většího otálení se rozhodl vypálit. Igor Akinfejev jeho ránu do středu branky dokázal zachytit do rukavic! Igor Akinfejev
  • Střídání
    Daniel Kolář má pro dnešní večer odpracováno, na hřišti ho nahradí Aleš Čermák.
  • Hosté zvýšili aktivitu v napadání domácí rozehrávky, což jim nyní přineslo míč na kopačky, ovšem do zakončení se tentokráte nedostali.
  • Znovu vysunutý presink hostů při rozehrávce Viktorie přinesl téměř vytoužený výsledek, jenže s míčem tentokráte nikdo v bílém nic nevymyslel.
  • Domácím se povedla dobrá kombinace v pokutovém území, jenže Čermák se k zakončení nakonec nedostal.
  • Žlutá karta
    Žlutou kartu dostává Ilzat Achmetov (CSKA Moskva).
  • Důležité
    Jan Kopic se chopil rozehrávky standardní situace z levé strany nějakých dvacet metrů od Akinfejevovy branky. Rána domácího záložníka nakonec mířila těsně mimo!
  • Jan Kopic se tentokráte nabízel na pravé straně pro přihrávku, jenže Radim Řezník jej nedokázal najít přesně.
  • Hodně hlasitou podporu dnes dává kotel fanoušků CSKA hráčům na hřišti. V zaplněném sektoru nyní fanoušci křičí vysvlečení do půl těla.
  • Kozáčik svým odkopem hledal Kopice, který však v hlavičkovém souboji prohrál s Nababkinem.
  • Žlutá karta
    Žlutou kartu dostává Jaka Bijol (CSKA Moskva), který poslal k zemi Michaela Krmenčíka, který se snažil o rychlou rozehrávku.
  • Střídání
    Střídání v týmu CSKA Moskva: ze hřiště odchází Alan Dzagojev, přichází Timur Žamaletdinov.
  • Střídání
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Michael Krmenčík, přichází Jakub Řezníček.
  • Kozáčik rozehrával znovu od vlastní branky, ale jeho odkopem se k balónu znovu dostali hosté.
  • Řezníček bojoval srdnatě o míč u postranní čáry, ale v tuhém souboji nakonec neuspěl.
  • Limberský zpracoval těžkou přihrávku přes šířku hřiště a pokoušel se vysunout Hrošovského, jenže před ním zastoupil cestu jeden z bránících hráčů.
  • Další domácí pokus po levé straně, který se však úplně nepovedl.
  • Po dalším centru Plzně budou Viktoriáni zahrávat rohový kop.
  • Žlutá karta
    Žlutou kartu dostává Roman Hubník (FC Viktoria Plzeň).
  • Střídání
    Střídání v týmu CSKA Moskva: ze hřiště odchází Fjodor Čalov, přichází Arnór Sigurdsson.
  • Žlutá karta
    Žlutou kartu dostává Arnór Sigurdsson (CSKA Moskva).
  • Dnešní utkání sleduje 11 312 diváků.
  • Důležité
    Obrovská šance pro CSKA! Timur Žamaletdinov se dostal do šance, ale Kozáčik jeho pokus dokázal tečovat mimo branku!
  • Kovařík se dostal k míči, ale nepovedlo se mu jej dostat do bezpečí nebo k některému ze spoluhráčů.
  • Nikola Vlašić se dokázal dostat přes duo bránících hráčů a ohrozil Kozáčika, který však byl na svém místě.
  • Důležité
    Hosté se radují ze vstřelené branky, ale nakonec to branka není! Hlavní sudí píská útočný faul na domácího kapitána Romana Hubníka, který zůstal ležet a po tomto souboji došlo ke vstřelení branky!
  • Žlutá karta
    Žlutou kartu dostává Rodrigo Becao (CSKA Moskva).
  • Hubník je ošetřován a hra je nyní přerušena.
  • Hra opět pokračuje, ale Plzeň přišla o míč, navíc útočný faul předvedl Řezníček.
  • Žlutá karta
    Žlutou kartu dostává Jakub Řezníček (FC Viktoria Plzeň).
  • Střídání
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Tomáš Hořava, přichází Lukáš Hejda.
  • Poslední minuta řádné hrací doby právě začíná a domácí jsou nyní na útočné polovině, což je místo, kde by rádi strávili i zbytek duelu.
  • Hosté však po rychlém kontru vybojovali rohový kop.
  • Hlavní sudí nastavuje druhý poločas o pět minut!
  • Důležité
    Další gól v podání CSKA Moskva, ale znovu je radost předčasná! Kozáčik nedokázal zachytit střelu Timura Žamaletdinova, jenže ten se nacházel v ofsajdu a vyrovnávací gól neplatí!
  • Kopic se snažil zastavit dlouhý centr, ale míč jen tečoval do zámezí a přiblížil hosty k brance Viktorie.
  • Důležité
    Byla nařízena penalta pro CSKA Moskva po zákroku Kovaříka na Fernandese!
  • Žlutá karta
    Žlutou kartu dostává Jan Kovařík (FC Viktoria Plzeň).
  • Gól
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Míč si na penaltový puntík postavil NIKOLA VLAŠIĆ a nekompromisní střelou do středu branky překonal padajícího Kozáčika!
  • Žlutá karta
    Žlutou kartu dostává David Limberský (FC Viktoria Plzeň).
  • Domácí ještě zkouší rychle reagovat, ale času už je málo.
  • Konec zápasu.
  • Obrovská škoda pro Plzeň. Výborně rozehrané utkání Plzeň nedokázala dotáhnout k vytoužené výhře, když po první půli vedli domácí 2:0 po dvou trefách Michaela Krmenčíka. Druhý poločas však CSKA Moskva předvedlo zlepšený výkon a po trefě Čalova na začátku poločasu a Vlašiče z pokutového kopu v nastavení si oba týmy rozdělily po bodu.
  • Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 5:6. Rohy: 5:6. Ofsajdy: 0:3.
  • Z Plzně je to pro dnešní večer všechno. Děkujeme Vám za pozornost u dnešního prvního duelu Viktorie v základní skupině UEFA Champions League a přejeme hezký zbytek večera.