Pittsburgh nedal doma ani gól

Hokejisté Pittsburghu podlehli ve třetím utkání finále Východní konference Stanleyova poháru na vlastním ledě New Jersey 0:3. V sérii hrané na čtyři vítězné zápasy prohrává Hlinkův tým 1:2.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Úspěch New Jersey v úvodu třetí části hry potvrdila dvojice českých útočníků. Petr Sýkora vysunul do situace dva na jednoho Colina Whitea a Patrika Eliáše. White na sebe nalákal obránce a Eliáš měl více času na střelu, která se otřela o rameno brankáře Hedberga a skončila potřetí v síti.

"Soupeř byl lepší, moc šancí nám nedal. Od stavu 0:2 měl zápas pod kontrolou," hodnotil utkání trenér Pittsburghu Ivan Hlinka. "Hráli jsme dobře dozadu a z brejků vznikali šance a góly. Takhle musíme hrát i v dalších zápasech," doplnil Petr Sýkora z New Jersey.

Výsledek:

Pittsburgh - New Jersey 0:3 (0:2, 0:0, 0:1), branky: 9. Rafalski, 13. Arnott, 42. Eliáš (P. Sýkora). Střely na branku: 20:36. Diváci: 17.148. Stav série: 1:2.

David Šprincl Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme