Při noční kontrole barů v centru Prahy policie zajistila 69 opilých dánských studentů

Pražská policie v noci zadržela 69 opilých mladistvých Dánů. Předala je průvodcům z cestovní agentury, kteří jsou za neplnoleté turisty odpovědní.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Pražská policie v noci odhalila další mladistvé Dány pod vlivem alkoholu

Pražská policie v noci odhalila další mladistvé Dány pod vlivem alkoholu | Zdroj: ČTK

„V rámci policejní akce policisté navštívili 15 podniků, kde zkontrolovali celkem 245 osob. U 69 z nich zjistili, že požili alkohol, byť se jednalo o osoby mladistvé,“ popsal mluvčí pražských policistů Tomáš Hulan.

Od neděle do dnešního rána policie odhalila alkohol u celkem 120 dánských studentů. Kontroly budou pokračovat až do jejich odjezdu 19. února.

Asi deset tisíc mladých Dánů a Švédů přijelo do Prahy na jarní prázdniny. Studenti obsadili hlavně bary kolem Václavského a Staroměstského náměstí.

Po loňských výtržnostech, kdy ničili hotelové pokoje, slibují, že tentokrát nebudou dělat problémy. Dohlédnout na ně mají učitelé a rodiče.

Igor Maňour, Magdaléna Medková Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme