Vstup do baráže zvládli hokejisté Mladé Boleslavi a Chomutova

Úvodními zápasy začala baráž o hokejovou extraligu. V domácím prostředí se z vítězství radovaly týmy Mladé Boleslavi a Chomutova.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Mladá Boleslav porazila v úvodním utkání baráže o extraligu Kladno 6:1

Mladá Boleslav porazila v úvodním utkání baráže o extraligu Kladno 6:1 | Zdroj: ČTK

V duelu Mladé Boleslavi s Kladnem bylo o vítězi rozhodnuto už po první třetině. Během úvodní dvacetiminutovky se prosadili Radan Lenc, veterán David Výborný a Richard Jarůšek. Po první třetině domácí vedli 3:0.

Ve druhé třetině pokračovala domácí převaha. Lukáš Pabiška a David Výborný zvýšili už na 5:0 a ve 31. minutě vyhnali Jana Cháberu z branky Kladna.

V závěrečném dějství se prosadilo i Kladno. Ivan Majeský sice snížil na čtyřgólový rozdíl, na jeho branku ale rychle reagoval Tomáš Nouza a uzavřel skóre na konečných 6:1.

Hokejisté Zlína a Brna se ujali vedení ve čtvrtfinálových sériích play-off

Číst článek

Poslední tým hokejové extraligy z Chomutova v prvním utkání porazil Olomouc. Náskok pro Piráty zařídili v první třetině Radek Hromas a Vojtěch Kubinčák.

Ve druhé třetině sice snížil olomoucký Matěj Pekr, o vítězství Chomutova ale sedm minut před koncem zápasu rozhodl Nikola Gajovský. Chomutov porazil Olomouc 3:1.

1. kolo baráže o hokejovou extraligu:
Piráti Chomutov - HC Olomouc 3:1 (2:0, 0:1, 1:0)
Branky a nahrávky: 9. R. Havel (Hromas, Kämpf), 19. Kubinčák (O. Kaše), 54. Gajovský - 36. Pekr (Rác, Bartoň). Rozhodčí: Fraňo, Husička - Barvíř, Blümel. Vyloučení: 5:4. Bez využití. Diváci: 4367.

BK Mladá Boleslav - Rytíři Kladno 6:1 (3:0, 2:0, 1:1)
Branky a nahrávky: 9. Lenc (Vrbata), 16. D. Výborný (Toman), 20. Broš (Jarůšek, Klimenta), 29. Pabiška (Žabka, D. Výborný), 31. D. Výborný (Nouza, Toman), 47. Nouza (D. Výborný) - 45. Majeský (Rudovský, Patera). Rozhodčí: Souček, Lacina - Pouzar, Bádal. Vyloučen9: 7:5, navíc David Růžička (Kladno) 10 min. Využití: 3:1. Diváci: 4020.

Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme