Slavia a Vítkovice si zahrají hokejové semifinále

Po pražské Spartě si zajistily postup do semifinále hokejového play-off České pojišťovny další dva celky. V obou šestých utkáních zvítězili domácí, takže postupuje Slavia, která porazila 4:2 na zápasy favorizované Pardubice (dnes 3:1) a Vítkovice, jež si stejným poměrem na utkání poradily s Plzní (4:2 vyhrály i v dnešním duelu).

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

HC Slavia Praha

HC Slavia Praha | Foto: Jan Rosenauer

Slavia Praha vs. Pojišťovna IPB Pardubice

Díky opatrné hře obou týmů vydržel bezbrankový stav až do poloviny zápasu. V 31. minutě se domácí v přesilovce ujali vedení a v úvodu poslední třetiny zvýšili na 2:0. Vzápětí Pardubice snížily a vzápětí obživly. Jenomže jejich náporu Pražané odolali a ve 52. minutě přidali třetí gól. Na ten už unavení hosté nenašli odpověď.

Výsledek: Slavia - Pardubice 3:1 (0:0, 1:0, 2:1) , branky a nahrávky: 31. Hejda (Štraub), 42. Antoš (Branda, Hübl), 52. J. Novák (Klobouček, Branda) - 43. A. Novotný(Lubina, P. Sýkora). Konečný stav série: 4:2.

HC Vítkovice vs. Keramika Plzeň

Ke vstřelení branek v úvodu dramatického duelu pomohly oběma týmům přesilovky. Ve 32. minutě pak David Moravec zužitkoval dvojnásobnou přesilovku a na začátku poslední části zajistil domácím Irgl vedení o dva góly. Plzenští pak ještě díky Strakově dorážce zdramatizovali zápas, ovšem Moravcova Trefa do prázdné branky při power play vzala hostům poslední naděje.

Výsledek: Vítkovice - Keramika Plzeň 4:2 (1:1, 1:0, 2:1) , branky a nahrávky: 11. Galvas (Melenovský, Burger), 32. Moravec (Kaděra), 45. Irgl (I. Padělek, Pavelek), 60. Moravec - 7. Brabenec (Vobořil), 54. M. Straka (Z. Sedlák, Duda). Konečný stav série 4:2.

Tomáš Kohout Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme