Autor

Michaela van Erne

Znamení:

Lev (1976)

Životní motto: 

Všechno je jinak

Co dělám v rozhlase:

Snažím se přispět svojí troškou do mlýna k tomu, aby se informace, které pro vás pečlivě zpracovali kolegové (nebo já), dostaly k vašim uším co nejrychleji a bez much :-) A to každý pátek od 20 a každý víkend od 14 hodin na Radiožurnálu. Moc mě to baví a vážím si toho, že posloucháte…

Před rozhlasem:

Na mě pokaždé dýchne kouzlo věků přenesené do jediného okamžiku – historie v dnešku. A také množství kanceláří, ve kterých pracuje množství lidí na tom, co se pak ve vysílání zdá být jednoduchým a samozřejmým. Před rozhlasem cítím obdiv.

Co mě baví:

Tři českoslovenští vlčáci, kteří jsou kontraproduktivní jednotkou naší domácnosti – Shargoo, Voodoo a Boojaheela, studium vlků, jízda na koni (nehorázně na něm plandám), vášeň pro psaní článků a brakové literatury, čtení knížek, pro hru na elektroakustickou kytaru a pro sport různých odvětví. Byla jsem přijata i do ping pongového oddílu naší tělovýchovné jednoty (čítajícího 6 členů), a to už je co říci, neb mé forhendové plácání do míčku by čínští šampióni jen těžko nazvali stolně-tenisovým.

Zajímá vás zákulisí práce moderátora a možná i něco víc o Míše van Erne? Ve středu 10. dubna Míša odpovídala na vaše otázky. Podívejte se na její odpovědi.

Co mě nejvíc dostane:

Manžel. Proto, že mě má rád a jak mě má rád.

Z rozhlasové pavlače aneb Víte, co se o Vás říká?

Nevím, ale soudě dle desorientace, kterou chronicky trpím, se o mně může mluvit jedině v souvislosti s ní. Ztratím se kdykoli a kdekoli. I v budově rozhlasu už k tomu došlo.

RSS autora

Články autora