Lucie Výborná a Jan Pokorný jsou v akci Sto statečných za polovinou

V sobotu po páté hodině odpoledne vyzpovídali moderátoři Radiožurnálu Lucie Výborná a Jan Pokorný v mobilním studiu na Václavském náměstí v Praze už padesát hostů. V rámci akce Sto statečných chtějí mluvit s rovnou stovkou hostů a překonat tak svůj loňský rekord.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Sto statečných na Václavském náměstí v Praze

Sto statečných na Václavském náměstí v Praze | Foto: Miloslav Hamřík | Zdroj: Český rozhlas

Loni si zkušení speakři vydrželi povídat s 90 hosty nepřetržitě dva dny. Tentokrát si přidali čtyři hodiny, pozvali o deset hostů víc a jen 24 hodin po skončení rozhlasového maratonu by měly všechny rozhovory vyjít knižně.

Moderátory neodradilo ani tropické počasí, které v těchto dnech dorazilo do Česka. Naštěstí, konstruktéři na to při stavbě vysílacího zázemí na Václavském náměstí pamatovali.

„Bylo tady teplo, takže jsme museli namontovat lepší klimatizaci, a i přesto svítilo sluníčko na ty, co dávali rozhovory, takže tady budou všude namontované markýzy,“ vysvětlil před stavbou mobilního studia stavbyvedoucí Pavel Šimeček.

Kromě toho je mobilní studio větší než loni. Lidé tak mají víc prostoru sledovat moderátory a jejich hosty přímo na místě.

Sto statečných na Václavském náměstí v Praze | Foto: Miloslav Hamřík

ČRo Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme