Před spoluprací s Lendlem nezavírám dveře, říká Tomáš Berdych

Odborníci i fanoušci spekulují o budoucnosti osminásobného grandslamového vítěze Ivana Lendla. Čtyřiapadesátiletý trenér už netrénuje Skora Murrayho a před kurty Rolanda Garrose dal přednost České republice a golfovému hřišti.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Ivan Lendl během golfového turnaje na Karlštejně

Ivan Lendl během golfového turnaje na Karlštejně | Zdroj: ČTK

Někdejší první hráč světa Ivan Lendl před časem ukončil úspěšnou spolupráci s wimbledonským šampionem Andym Murrayem a okamžitě se začalo spekulovat o spojení s nejlepším českým tenistou na žebříčku.

„Být nějakým jiným hráčem, jdu za Ivanem a najmu si ho znovu. Měla jsem různé rozhovory s českými hráči, že by si už před lety měli Ivana najmout, je hrozně poctivý,“ říká špičková tenistka osmdesátých let Hana Mandlíková.

Přehrát

00:00 / 00:00

Výkony Tomáše Berdycha sleduje ve Francii reportér ČRo Jaroslav Plašil

Osminásobný grandslamový vítěz je teď v Česku a už delší dobu dostává otázky podobného typu. Různé spekulace médií a veřejnosti ale odmítá. „Musíte se zeptat toho, kdo to napsal. Já o tom nic nevím,“ reagoval stručně Ivan Lendl.

„Je to ošemetné téma. Ať řeknu cokoli, udělá se z toho něco, co nemusí být. Nechci to řešit, hlavně v rozběhnuté sezoně. Určitě bych před tím ale nezavíral dveře,“ naznačuje Tomáš Berdych.

Jaroslav Plašil, Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme